[VIDEO] BIČANIĆ O PUTU HRVATSKE NA EURU: / 'Imamo lakši ždrijeb, svi favoriti su bili na drugoj strani....'

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Hrvatski rukometaš Damir Bičanić odgovarao je na pitanja o Kaubojima u podcastu 'Igrač više'

15.1.2020.
14:11
Screenshot/Instagram
VOYO logo

U srijedu je na RTL stigao legendarni rukometaš Damir Bičanić. Njega je ugostila Ana Strizić u sklopu podcasta 'Igrač više' koji će se emitirati u danima kada Kauboji ne igraju na Facebook stranici Vrijeme je za rukomet i portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u prvoj fazi pobijedila u sve tri utakmice, a Bičanić je oprezadovoljan onime što je vidio u Austriji. Pogotovo ga je impresionirala igra u obrani.

"Ja sam oduševljen jer to izgleda jako dobro. Već dugo nisam vidio neku ekipu da igra tako vrhunsku obranu", rekao je na početku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj fazi natjecanja Hrvatska će igrati s momčadima Austrije, Njemačke, Češke i Španjolske. Prvu utakmicu Kauboji će odigrati u četvrtak protiv domaćina natjecanja.

S Njemačkom za polufinale

"Austrija je ozbiljna ekipa i ne smijemo nikoga podcijeniti. Vidjeli smo što se događa na prvenstvu, da su neki veliki fovoriti, koji su bili predodređeni za finale, otišli kući. To je utakmica koja se mora pobijediti, a nakon toga slijedi Njemačka i to će praktički biti utakmica čiji pobjednik ide u polufinale", prokomentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je impresionirala na Euru, a Bičanić smatra da je i ždrijeb igrao važnu ulogu. No, to ne čini uspjeh Kauboja manje impresivnim.

"Imamo puno lakši ždrijeb nego što je ona druga strana. Svi favoriti uoči prvenstva su su bili na drugoj strani, ali to ne umanjuje ovo što smo napravili. Nisam sklon euforiji, ali mislim da bismo mogli uzeti medalju na ovom prvenstvu", poručio je

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo