VIDA IPAK OSTAJE U KIJEVU? / Ukrajinci novom ponudom u zadnji tren miniraju dogovor s Bešiktašom

Image
Foto: AFP

Vatreni je dobio novu ponudu Kijevljana i sada mora razmisliti želi li ostati ili otići.

19.12.2017.
12:21
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida prije nekoliko dana emotivno se oprostio od navijača i članova Dinama iz Kijeva. Branič je odlučio da je isteklo njegovo vrijeme u Ukrajini te da je vrijeme za promjenu. Još od ljeta pisalo se da će prijeći u turski Bešiktaš, a takvu poruku posao je i predsjednik Dinama Igor Surkis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih da je ostao, ali je odbrao drugačiji put. To je sasvim razumljivo jer ima obitelj i želi zaraditi više novaca. Nismo mu mogli ponuditi financijske uvjete kao Bešiktaš. Želim mu sve najbolje i da nastavi igrati na istoj razini".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preokret na pomolu?

Međutim, sada se pojavila informacija da je lako moguće da dođe do velikog obrata i Vida ipak ostane u Ukrajini. Večernji list objavio je da ga Bešiktaš čeka na pripremama 3. siječnja, ali Goal doznaje da je od Dinama dobio do Božića da se izjasni hoće li prihvatiti novi ugovor i ostati u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominju i da dogovor s Bešiktašom postoji, ali da Vatreni još nije ništa potpisao. Dinamo mu navodno u novom ugovoru nudi milijun i pol više nego do sada. Što znači da bi mu se plaća popela na 2,5 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo