VELIKO PRIZNANJE ZA KOŠARKAŠKU LEGENDU: / Hrvatska dobila predstavnika u Upravnom odboru Fibe

Image

Na dužnost predsjednika FIBA Europe ponovno je izabran Turgay Demirel iz Turske

26.5.2019.
14:10
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković izabran je u nedjelju za člana Upravnog odbora FIBA-e, priopćeno je iz HKS-a.

U sjedištu europske krovne košarkaške organizacije FIBA-e u Muenchenu u nedjelju su se održali izbori za predsjednika, članove Upravnog odbora (FIBA Europe Board) i rizničara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski košarkaški savez je istaknuo kandidaturu predsjednika, Stojka Vrankovića za člana FIBA Europe Boarda koja je, nakon glasovanja Skupštine, glatko i prihvaćena.

Image
Image

03.05.2019., Zagreb - U hotelu Panorama odrzana je konferencija za medije povodom imenovanja novog izbornika muske seniorske reprezentacije Veljka Mrsica. Dino Radja, Stojko Vrankovic, Veljko Mrsic Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Nakon bivšeg predsjednika HKS-a Borisa Lalića i pokojnog glavnog tajnika Željka Drakšića, Vranković je tek treći predstavnik Hrvatske uopće u ovom važnom upravljačkom tijelu koje ima ingerencije za donošenje mnogih odluka, uključivši i one o sustavu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stoga je ovo veliko priznanje dosadašnjem radu HKS-a i Stojka Vrankovića koji će, zasigurno, pokušati utjecati na donošenje potrebnih promjena u krovnoj košarkaškoj europskoj organizaciji", stoji u priopćenju Hrvatskog košarkaškog saveza .

Na dužnost predsjednika FIBA Europe ponovno je izabran Turgay Demirel iz Turske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo