VELIKI ZAOKRET NA POMOLU: / Mandžukić ostaje u Europi, pričekat će siječanj i poziv s Otoka?

Image
Foto: Screenshot

Bivši Vatreni ima još sedam dana da donese konačnu odluku

23.9.2019.
17:47
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić još uvijek nije donio odluku oko transfera u Katar, piše u ponedjeljak talijanski Tuttosport. Bivši Vatreni već je ljetos bio na izlaznim vratima Juventusa, ali je odlučio ostati. Međutim, novi trener Maurizio Sarri nije ga stavio na popis za Ligu prvaka što je pojačalo glasine da će naputiti klub prije siječanjskog prijelaznog roka.

Image
ŠTO SE DOGAĐA S MANDŽUKIĆEM? Iz Juventusa objavili zabrinjavajuće vijesti: /

'Situacija se malo zakomplicirala'

Image
ŠTO SE DOGAĐA S MANDŽUKIĆEM? Iz Juventusa objavili zabrinjavajuće vijesti: /

'Situacija se malo zakomplicirala'

Jedina opcija

No, jedina opcija mu je Katar jer prijelazni rok tamo traje od 30. rujna. Prema posljednjim informacijama iz Italije 33-godišnji napadač još nije na čisto bi li trebao preseliti u tu zemlju, gdje su dva kluba zainteresirana za njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mario Mandzukic of Juventus reacts during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture date: 19th May 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 434975871, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

“Mandžukićeva situacija je komplicirana i trenutno je transfer u zastoju”, otkrio je glavni operativac Juventusa FabioParatici, pa je zamolio, “Strpite se. Prijelazni rok u Kataru traje do 30. rujna. I mi čekamo novosti. Vidjet ćemo što se dogoditi u sljedećim danima”, vele iz Juventusa.

Propao transfer

Vremena je sve manje i ostalo mu je još samo tjedan dana da donese konačnu odluku. Tuttosport ističe kako bi idealan scenarij za Hrvata bio ostanak u Europi i selidba u Englesku. Nada se da bi Manchester United možda još jednom mogao krenuti po njega i dovesti ga u siječnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda bi mu najbolje bilo da ode tamo na posudbu kako bi u dobroj formi dočekao siječanj, a onda pronađe novi dom u Europi.

U međuvremenu, Sky je objavio da Mandžukić definitivno neće u Katar i da će ostati do siječnja. Navodno je sve propalo zbog visine odštete, ali i Mandžukićevih zahtjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo