SENZACIONALAN USPJEH LOKOMOTIVE: / Juniori izborili plasman u drugo kolo Lige prvaka

Image
Foto: Pixell/Ilustracija

Mladi nogometaši Lokomotive izborili su plasman u 2. kolo juniorske Lige prvaka nakon što su u uzvratnom susretu 1.

18.10.2017.
17:59
Pixell/Ilustracija
VOYO logo

Golove za Lokomotivu zabili su Nikola Krajnović (42) i Marko Vranjković (90), dok su strijelci za goste bili Florin Vasile (36-11m) i Geani Cretu (87). Dinamo je od 79. igrao s igračem manje nakon što je isključen Liviu Gheorge.

Gosti su bolje ušli u utakmicu te imali posjed lopte, međutim bez izglednijih prilika. Prvu pravu priliku čekali smo do 24. minute kada je Krajinović uputio opasan udarac, no lopta je prošla pored gola. U 36. minuti Dinamo je poveo golom Florina Vasilea iz kaznenog udarca. Primljeni pogodak probudio je Lokose koji su pet minuta kasnije izjednačili golom Krajinovića koji je sjajnim prodorom nanizao trojicu igrača te sjajno pogodio za poravnanje rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta prvu priliku imali su gosti u 55. minuti, no Cretu nije bio precizan. Lokomotiva je uzvratila u 70. minuti, ali Krajnović nije imao sreće jer je njegov udarac završio u okviru gola. Kada je Dinamo u 79. minuti ostao s igračem manje, činilo se kako je Lokomotiva rutinski privesti susret kraju. Međutim, pogodak Cretua iz slobodnog udarca u 87. minuti zakomplicirao je situaciju. Rumunji su jurnuli po treći pogodak, no pogodak Vranjkovića u 90. minuti razriješio je sve dvojbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva se kao hrvatski juniorski prvak nalazi u "Champions Path" grupi gdje se igra na ispadanje, dok u "Champions League Path" igraju klubovi koji nastupaju u seniorskoj Ligi prvaka, a juniorske skupine su identične kao i kod A sastava.

Momčad Jerka Leke u 2. kolu će igrati protiv boljeg iz susreta sarajevskog Željezničara i bugarskog Ludogoreca. Prvi susret je završio 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom kolu se igraju dvije utakmice. Prva je na rasporedu 1. studenog, a uzvrat je 22. studenog. U slučaju pobjede u 2. kolu Lokomotiva će izboriti plasman u play-off rundu gdje će igrati protiv jednog od osam drugoplasiranih klubova iz "Champions League Path", dok pobjednici skupina u "Champions League Path" direktno ulaze u osminu finala.

U play-off rundi igra se jedna utakmica, a termini dvoboja su 6. ili 7. veljače iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednici play-off runde ulaze u osminu finala gdje će se pridružiti pobjednicima osam skupina "Champions League Path" Termini osmine finala su 20. i 21. veljače, dok je četvrtfinale 13. i 14. ožujka.

Polufinale i finale će se ponovo igrati u Nyonu. Polufinalni susreti su 20. travnja, a finale je tri dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naslov prvaka brani Red Bull Salzburg koji je u finalu pobijedio Benficu 2-1.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo