USPJEH HRVATSKE NOVINARKE: / Osvojila prvo mjesto na otvorenom prvenstvu novinara tenisača

Image

Ove godine došli su kolege iz Češke, Slovačke, Italije i Slovenije, te njihovi gosti

6.6.2019.
10:58
VOYO logo

Od 3. do 5. lipnja 2019. u Novigradu Istarskom održano je 33. otvoreno prvenstvo novinara tenisača kojeg su organizirali Sekcija novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva i Skijaški klub novinara Slovenije.

"Ovaj turnir je novinarima skijašima, ali i drugima koji se uz svoj rad bave još i tenisom odlična prilika da se druže van zimske sezone. Mnogi se kasnije ovamo vraćaju i kao turisti", rekao je Danijel Popović iz Sekcije novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raić-Knežević slavila u parovima

U pojedinačnoj muškoj konkurenciji pobijedio je slovenski novinar Bojan Glavič. Drugi je bio Slovak Pavel Kuška, a treći Dario Cavaliere, novinar iz Italije. U pojedinačnoj konkurenciji žena pobijedila je Slovakinja Maria Kovačikova, druga je bila Lidija Kosi, novinarka iz Slovenije, dok je treće mjesto osvojila češka novinarka Zuzana Predigerova.

Image
Image

U parovima su pobijedili Darko Koren, slovenski novinar i Boris Štekr iz Slovačke, Glavič i Cavaliere bili su drugi, dok je treće mjesto osvojio par iz Slovačke Pavol Tolnay i Ludovic Jesenovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ženskoj konkurenciji parova hrvatska novinarka Ana Raić-Knežević i Slovakinja Maria Kovačikova uzele su prvo mjesto, nakon pobjede nad češkom novinarkom Zuzanom Predigerovom i drugom Slovakinjom Ingrid Chalupkovom.

Održano je i natjecanje mješovitih parova. Pobijedio je slovački par Štekr-Kovačikova, drugi su bili Slovenci Glavič i Kosi, a treće mjesto osvojili su Evžen i Zuzana Predigerova, novinari iz Češke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo