VELIKI UDARAC ZA PSG UOČI SPEKTAKLA: / Francuzi ostali bez dvojice ključnih igrača za utakmicu sezone

Image
Foto: AFP

Paris Saint-Germain slavio je u Kup utakmici, ali je pobjedu skupo platio

24.1.2019.
13:45
AFP
VOYO logo

Francuski prvak PSG vrlo bi lako mogao bez Neymara i i Marca Verrattija dočekati prvi susret osmine finala Lige prvaka s Manchester Unitedom. Utakmica se igra 12. veljače na Old Traffordu, pa je pitanje hoće li se dvojac oporaviti na vrijeme.

Kad on to kaže

Neymar je u srijedu ozlijedio desno stopalo tijekom utakmice sa Strasbourgom u Kupu. Riječ je o istom stopalu kojeg je operirao prošle godine zbog čega je propustio drugi dio sezone i vodio borbu s vremenom kako bi bio spreman za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Brazilski čarobnjak napustio je travnjak u suzama, a PSG je dan kasnije potvrdio da je obnovio lanjsku ozljedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Neymar je zabrinut jer je riječ o istom stopalu i istom mjestu ozljede. Ako on zatraži izmjenu onda je uvijek riječ o nečem ozbiljnom", poručio je trener PSG-a Thomas Tuchel.

Što se tiče Verrattija, on je prošlog vikenda ozlijedio gležanj, a prema pisanju ESPN-a vjeruje se da se neće vratiti na travnjak najmanje do prve utakmice s Unitedom. Dvojcu tako predstoji tijesna borba s vremenom i pitanje je hoće li se oporaviti na vrijeme za veliku bitku s Englezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo