VELIKI TRANSFER: / Od danas na Telesportu Bernard Jurišić, najpopularniji sportski kolumnist u Hrvatskoj

Image
5.11.2016.
11:07
VOYO logo

Bernard Jurišić, jedan od najpopularnijih sportskih kolumnista i urednika, dobitnik dvije nagrade za sportskog novinara godine, na našem će kanalu imati redovnu tjednu kolumnu i povremene duže eseje, članke, reportaže i intervjue. Jurišić je o nogometu, košarsci i ostalim sportovima pisao za brojne hrvatske medije poput Sportskih novosti i SportNeta, a na svom Faceboku ima 30 tisuća aktivnih followera.

Specifični stil i autorski glas

Osim Jurišića i glavnog urednika Aleksandra Holige, ekipu Telesporta sačinjavaju brojna druga imena. Osim što smo tražili autore koji ispunjavaju naše visoke zahtjeve, htjeli smo okupiti autore koji dijele naše vrijednosti; iako će svaki od njih razvijati svoj specifični sti i autorski glas, ukupni integritet kanala važniji je od svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihovil Topić, jedan od perspektivnijih sportski novinar u Hrvatskoj mlađih od 25 godina, dosadašnji kolumnist Telegrama, Baraža i jedan je od osnivača popularnog kolektiva autora, General poslije bitke. Tijekom Eura privukao je pozornost stranih medija poput The Guardiana.

Istaknuti sportski novinari i kolumnisti

Tu je i Saša Ibrulj, istaknuti sportski novinar mađunarodne reputacije s iskustvom rada za ESPN, World Soccer, The Guardian, Josimar, The Blizzard, čest kolumnist i suradnik Telegrama i Neta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvoje Frančeski, cijenjeni sportski i pop-kulturni kolumnist, suradnik Arena Sporta i nekadašnji kolumnist Monitor.hr-a i NBA Croatia, našem će kanalu dati potrebnu širinu u praćenju ostalih sportova u fokusu javnosti, kao i širi pogled na trendove u sportskom svijetu.

S velikim zadovoljstvom također javljamo kako je prvi odaziv čitatelja na Telesport iznimno dobar, a u samo nekoliko dana od launcha članke Telesporta pogledalo je gotovo 100 tisuća jedinstvenih korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo