VELIKI PROBLEM REALA IZAŠAO NA VIDJELO: / Zidane ovo mora riješiti što hitnije ako misli do trofeja

Image
Foto: Profimedia

Već u prvom kolu se vidjelo da bi to mogao biti najveći problem španjolskog prvaka

22.9.2020.
9:37
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni velikan Real Madrid u novu sezonu ušao je skromnom predstavom i rezultatom 0-0 protiv Real Sociedada na stadionu Anoeta u San Sebastianu. Kraljevski klub je imao skoro 70 posto posjeda lopte, gosti su uputili 16 udaraca, a imali su i 11 kornera, ali nisu uspjeli slomiti obranu baskijskog sastava.

Ova je utakmica pokazala još jednom koji je najveći problem Real Madrida - efikasnost pred protivničkim vratima. Unatoč tome Zinedine Zidane ima apsolutno povjerenje u Karima Benzmenu, koji je tek zadnje dvije sezone, otkako nema Cristiana Ronalda, uspio zabiti preko 20 golova u prvenstvu. Solidan je to učinak Francuza, ali je problem što ga nitko ne prati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's French forward Karim Benzema (C) celebrates with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric after scoring during the Spanish League football match between Real Madrid CF and Villarreal CF at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid, on July 16, 2020.,Image: 543917115, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Borja Majoral i Luka Jović ostali su u nedjelju na klupu, a Mariano Diaz nije bio na raspolaganju zbog ozljede, ali on niti lani nije dobivao previše prilika. Vinicius i Rodrygo su protiv Sociedada su zaigrali u napadu s Benzemom, ali nisu napravili ništa konkretno. No, ova dvojica igrača nikada nisu bili poznati po postizanju golova.

Zidane sada preostaje nada da će se Hazard i Asensio zaigrati kako znaju riješiti ovaj problem. Dvojac zna zabiti, ali i kreirati prilike. Iako je Realu potreban još jedan golgeter, sve je izglednije da će se klub osloniti na Zidanea vjerujući da će kao lani pronaći neko rješenje umjesto da mu dovode novog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo