PREOKRET: / Zvijezda Reala ipak potpisuje novi ugovor, Madriđani pripremili astronomsku klauzulu

Image
Foto: AFP/LLUIS GENE

Posljednjih tjedana navijači Real Madrida strahuju da bi klub mogao napustiti jedan od najboljih igrača - Velšanin Gareth Bale.

13.10.2016.
17:30
AFP/LLUIS GENE
VOYO logo

Dosta se pisalo u njegovom nezadovoljstvu jer je i dalje u sjeni Cristiana Ronalada iako je odabran da bude upravo on što je još uvijek Portugalac - noseća zvijezda kluba.

Pisalo se da bi mogao sljedećeg ljeta prijeći u Manchester Uniteda, no kako se čini cijela ta priča mogla bi uskoro pasti u vodu. Naime, Cadena Ser je objavila da je Bale već potpisao novi ugovor prema kojem bi u Madridu trebao ostati do 2022. godine. Cadena navodi kako će Real uskoro potvrditi ovu vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novi ugovor navodno je ugrađena otkupna klauzula u vrijednosti od 500 milijuna eura. Ovaj 27-godišnjak je 2013. postao najskuplji nogometaš na svijetu kada je prelazio iz Tottenhama u Madrid, ali je njegov rekordan transfer ovog ljeta nadmašio onaj Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je ovog ljeta briljirao na Europskom prvenstvu, a u novu sezonu je ušao s tri gola u šest utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je u četvrtak potvrdio da je Toni Kroos produljio ugovor do 2022. godine. Florentino Perez je tako osigurao ostanak još jednog od ključnih igrača kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo