VELIKI ISPIT: / Hrvatska protiv Rusije usred Beograda

Image
Foto: Pixsell, Grgo Jelavić

Na ždrijebu održanom u petak u Beogradu reprezentacija Hrvatske u futsalu smještena je u skupinu C zajedno s Rusijom i Kazahstanom za Europsko prvenstvo kojem će od 2. do 13. veljače 2016.

2.10.2015.
14:11
Pixsell, Grgo Jelavić
VOYO logo

Rusija je trećerangirana futsal reprezentacija u Europi i ima naslov prvaka iz 1999. godine, dok će Kazahstancima ovo biti prvi nastup na smotri najboljih europskih momčadi. Hrvatska je najbolji rezultat ostvarila 2012. godine na EP-u odigranom u Splitu i Zagrebu, gdje su najbolji hrvatski igrači futsala osvojili četvrto mjesto.

Utakmice EP-a 2016. igrat će se u dvije beogradske dvorane, Pioniru i KOMBANK Areni, a ždrijeb je održan u Skupštini grada Beograda. U nokaut fazu natjecanja plasirat će se dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine, a križat će se skupine A i B te C i D. Naslov osvojen prije dvije godine u Belgiji brani Italija koja je tada u finalu bila bolja od Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb skupina EP: Skupina A: Srbija, Portugal, Slovenija Skupina B: Španjolska, Ukrajina, Mađarska Skupina C: Rusija, HRVATSKA, Kazahstan Skupina D: Italija, Češka, Azerbajdžan

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo