VELIKE PROMJENE U SAMOM VRHU DINAMA: / Svetina više neće biti glavni direktor kluba s Maksimira

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

"Nema nikakvih prepreka da dobijemo zeleno svjetlo za privatizaciju", smatra Barišić

1.3.2018.
19:41
PIXSELL
VOYO logo

U Maksimiru je održana Skupština GNK Dinamo na kojoj je izneseno financijsko izvješće za 2017. godinu, ali objavljena je i jedna veća promjena u samom vrhu kluba.

Naime, Tomislav Svetina više neće biti glavni direktor Dinama, a na njegovom mjestu naslijedit će ga Igor Kodžoman (47) koji je široj javnosti poznat kao dugogodišnji član uprave Hypo-Alpe-Adria Banke Zagreb, a potom i kao predsjednik uprave Zvijezde d.d.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 201o. godine spominje se kao jedan od članova skupštine Dinama. Također, direktor je HNS-ove tvrtke Svetice Sport d.o.o. koja je bila zadužena za izgradnju Nogometnog centra Svetice. Tomislav Svetina tako je postao novi potpredsjednik kluba.

Odgođena privatizacija

Na skupštini je trebalo biti i riječ o privatizaciji kluba, ali elaborat koji je sve trebalo započeti odbilo je Povjerenstvo za profesionalne sportske klubove:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ODBIJEN DINAMOV ELABORAT O PRIVATIZACIJI: /

Nadležno povjerenstvo utvrdilo da nije sve u skladu sa Zakonom o sportu

"To se već trebalo dogoditi, ali to je sad u rukama Povjerenstva. Dok ne dobijemo pozitivni odgovor, ne mogu ništa govoriti. Ali privatizaciju uzimamo kao strateški cilj. Već mi je neugodno odgovarati na ta pitanja, jer ne ovisi o nama. Mi smo poslali elaborat, sad čekamo. Nema nikakvih prepreka da dobijemo zeleno svjetlo za privatizaciju. Pa da na tržištu vidimo tko ima interesa. To je Dinamova borba za opstanak", rekao je predsjednik Mirko Barišić, a prenose SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo