VELIKE PROMJENE U MOMČADI BARCELONE: / Potez trenera donijet će značajnu minutažu Ivanu Rakitiću

Image
Foto: Profimedia

Ekipa Barce doživjet će velike izmjene

20.9.2019.
13:54
Profimedia
VOYO logo

Španjolskog prvaka Barcelonu ovaj vikend očekuje utakmica u prvenstvu protiv Granade i katalonski mediji najavljuju kako će satav Barce u tom susretu doživjeti velike promjene, piše u petak Mundo Deportivo.

Trener Ernesto Valverde koristio je osam igrača u svakoj utakmici: Marc-Andre Ter Stegena, Nelsona Semeda, Gerarda Piquea, Clementa Lengleta, Jordija Albu, Frenkieja de Jonga, Antoinea Griezmanna te Sergija Busquetsa i sada mora početi rotirati sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje mjesto u prvom sastavu protiv Granade će dobiti Junior Firpo, povratnici nakon ozljeda Lionel Messi i Luis Suarez te hrvatski reprezentativac IvanRakitić koji ove sezone ima malu minutažu i postoji velika ,mogućnost da će na zimu napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priče o transferu

Nakon što ga se gotovo cijelo ljeto povezivalo s transferom iz Barce u neki novi klub, od toga ipak nije bilo ništa i Rakitić je ostao na Camp Nou. No, tamo ne bi trebao biti još dugo jer ga Katalonci namjeravaju prodati već na zimu.

Vijest donosi madridski list Marca koja javlja da Barcelona u zimskom prijelaznom roku ne namjerava kupiti niti jednog igrača, već da želi samo prodati nogometaše za koje smata da joj nisu potrebni. Na tom popisu su francuski branič Samuel Umtiti, čileanski veznjak Arturo Vidal i Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo