VELIKA VEČER VRATARA AL-JAZIRE: / Njegova ozljeda razlog je što je Real uspio preokrenuti rezultat

Image
Foto: AFP

Vrhunsku utakmicu odigrao je jučer protiv Real Madrida Ali Khaseif Housani

14.12.2017.
13:14
AFP
VOYO logo

Igrači Real Madrida plasirali su se u finale Svjetskog klupskog prvenstva zahvaljujući golovima Ronalda i Balea u drugom poluvremenu, ali nakon prvih 45 minuta igre, stvari nisu izgledale nimalo dobro za kraljevsku momčad.

Gubili su 1-0, a još ih je više zabrinjavao raspoloženi vratar Al-Jazire, Ali Khaseif Housani. Riječ je o vrataru koji je već punio medijske stupce i to u 2012. godini kada je u svega 30 sekundi dva puta pogodio 'spider' kameru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je Ali Khaseif odigrao utakmicu života. Svojim je obranama izluđivao igrače Reala koji jednostavno nisu pronašli način kako ga savladati. Skupio je čak osam obrana u prvom poluvremenu što je najviše što je neki igrač skupio protiv Reala u cijeloj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijelomni trenutak utakmice dogodio se u 51. minuti utakmice kada se Ali Khaseif ozlijedio te je u igru ušao rezervni golman koji mu nije bio dostojna zamjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je čudesan. Prvo smo se šalili na klupi, a onda je situacija postala jaka ozbiljna kada smo shvatili da mu ne možemo zabiti", rekao je strijelac odlučujućeg gola Gareth Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo