VELIKA VEČER JURGENA KLOPPA: / Ova brojka najbolje govori što je čudesni Nijemac napravio od Anfielda

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Upisao je čuveni trener svoju 400. pobjedu u karijeri

9.4.2019.
23:12
AFP
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola pobijedili su na svom Anfieldu Porto s 2-0. Redsi su poveli već u petoj minuti utakmice golom Nabyja Keite. Gvinejski veznjak je pucao, a njegov udarac odbio se od Olivera Torresa i prevario Ikera Casillasa. Na 2-0 je povisio Roberto Firmino u 26. minuti nakon lijepe akcije. Henderson je sjajno proigrao Alexandera-Arnolda na desnoj strani, a ovaj odmah asistirao Firminu na drugoj stativi koji je lagano zabio za 2-0.

Jedan poraz u 30 utakmica

Do kraja susreta je bilo još nekoliko prilika na obje strane, ali ne i golova. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je ujedno bila 400. pobjeda Jurgena Kloppa u trenerskoj karijeri. Najviše ih je postigao dok je bio na klupi Borussije Dortmund (180), s Liverpoolom ih je za sada upisao 111, dok je kao trener Mainza 109 puta osjetio čar pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da je Anfiel pretvorio u nepobjedivu tvrđavu govori podatak prema kojem su nogometaši Liverpoola izgubili na svom travnjaku samo u jednoj od 30 posljednjih utakmica i poraza od Porta u Ligi prvaka prošle sezone. Jedina momčad koja ih je pobijedila u tom periodu duljem od godinu dana bio je Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo