ČAČIĆ ZA ANALE

VATRENI OTPUTOVALI U BELFAST: Čovjek kojeg su svi kritizirali postao hrvatski rekorder

Hrvatski izbornik Ante Ččaić stigao je do velikog uspjeha.

Malo tko polagao je nade u njega kada je imenovan na poziciju prvog čovjeka Vatrenih, no Čačić je pobjedom nad Islandom prestigao Slavena Bilića po broju uzastopnih utakmica bez poraza čime je postao rekorder.

ZAŠTO RAKITIĆ, A NE KRAMARIĆ? Izbornika Čačića jako je iznerviralo Jeličićevo pitanje

MANDŽUKIĆ U DRUŠTVU RONALDA I BALEA: Samo je jedan nogometaš učinkovitiji od Vatrenog

Čačić je trenutno na 15 utakmica bez poraza u 90. minuta. Doduše izgubila je Hrvatska utakmicu s Portugalom, ali to je bilo u produžetku.

Od poraza u Norveškojm 2:0 Vatreni su neporaženi u utakmicama s Bugarskom (3:0), Maltom (1:0), Rusijom (3:1), Izraelom (2:0), Mađarskom (1:1), Moldavijom (1:0), San Marinom (10:0), Turskom (1:0), Češkom (2:2), Španjolskom (2:1), Portugalom (0:0 u 90 minuta), Turskom (1:1), Kosovom (6:0), Finskom (1:0) i Islandom (2:0).Ako Hrvatska ne izgubi od Sjeverne Irske ovog utorka Čačić će 16. utakmicom bez poraza izjednačiti rekordni niz koji je trajao od 13. lipa 2006. do 17. studenog 2007. U tom periodu Vatrene su, međutim, vodila dva izbornika Cico Kranjčar i Slaven Bilić, piše Goal.

Potonji je, inače, sva put imao niz od 14 utakmica bez poraza.

Mariju Mandžukiću pak nedostaje jedan gol da se izjednači s Eduardom da Silvom. Hrvatski Brazilac zabio je 29 pogodaka u dresu Vatrenih te je drugi strijelac reprezentacije. Prvi je Davor Šuker s 45 pogodaka.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr