VATRENI OSTALI BEZ TRENERA: / Inter potvrdio kraj Spallettijeve ere, već u petak stiže njegov nasljednik

Image

Dulje se vrijeme spekulira tko bi mogao preuzeti klupu velikana

30.5.2019.
11:17
VOYO logo

Talijanski velikan Inter službeno je potvrdio da LucianoSpalletti više nije njihov trener. Već je o ovome bilo riječi tako da vijest sama po sebi nije iznenađenje, međutim postojala je nada da bi ipak mogao ostati nakon što je ostvario cilj i izborio plasman u Ligu prvaka. No, u Interu nisu imali milosti i na ovaj su način otvorili put za dolazak AntonijaContea.

Stiže Conte

"Inter ovim putem može potvrditi da Luciano Spalletti više nije trener prve momčadi. Želimo mu zahvaliti na svemu i rezultatima koje smo zajedno postigli", kratko je priopćenje Intera objavljeno na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

May 13, 2019 - Milan, Milan, Italy - head coach of FC Internazionale Milano Luciano Spalletti during the serie A match between FC Internazionale and AC Chievo Verona at Stadio Giuseppe Meazza on May 13, 2019 in Milan, Italy., Image: 432937893, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News

Ovaj 60-godišnjak stigao je na San Siro iz Rome u ljeto 2017. te uveo Inter u Ligu prvaka prvi put nakon sedam godina. U klubu su mu očito zamjerili što njegova momčad nije uspjela s Juventusom ući u ozbiljniju utrku za naslov prvaka.

Gazzetta dello Sport javlja da će ga zamijeniti Conte, što bi službeno trebalo postati u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo