TRAŽENA ROBA

VATRENI OPTIMISTIČAN: Badelj progovorio o utakmici s Islandom i odlasku iz Fiorentine

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom novi je izazov.

U subotu u goste stiže Island, jedna od hit reprezentacije proteklog Europkog prvenstva. Veznjak Fiorentine Milan Badelj smatra kako se Vatreni imaju pravo nadati pobjedi u ovom dvoboju.

PRONAŠAO IZLAZ IZ FIORENTINE: Badelj spreman na nesvakidašnji potez koji bi mu omogućio odlazak

“Sve ovisi kakav je tko na terenu i vjerujem da je izbornik zadovoljan onime što pružam. Ja sam zadovoljan, iako uvijek mogu bolje, i to ću ubuduće pokušavati i pokazati”, rekao je Badelj za službenu stranicu HNS-a.

Islanđani su na tablici kvalifikacijske skupine bodovno poravnati s Vatrenima što dovoljno govori o njihovoj snazi.

“Izrazito ih poštujemo, napravili su veliki rezultat na Europskom prvenstvu, i treba im čestitati. Na impresivan su način došli do toga, nisu se samo branili, te im je to dalo krila i na početku ovih kvalifikacija. Međutim, igramo kod kuće – makar i bez publike – te moramo pobijediti. Budemo li pravi, možemo biti optimistični i mislim da bismo tada trebali slaviti”, dodao je veznjak.

Osvrnuo se potom i na glasine o mogućem odlaskom iz Fiorentine te je poručio kako se do zimskog prijelaznog roka neće opterećivati tim opcijama.

“Maksimalno sam koncentriran na Fiorentinu i sretan sam tamo, a sve ovo ostalo u ovom je trenu nepotrebno. Statusom sam zadovoljan, a drugo ćemo vidjeti na zimu”, zaključio je.

Povratak na Net.hr