VATRENI OPLEO PO CHELSEAJU: / 'Izgledalo je kao da igraju rukomet, na Camp Nou im to neće proći'

Image
Foto: AFP

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka Chelsea i Barcelona su odigrali 1-1.

21.2.2018.
8:35
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone uspjeli su neporaženi proći gostovanje na Stamford Bridgeu iako su bili na rubu poraza sve dok Lionel Messi nije u 75. minuti zabio pogodak za 1:1. Odličan je to rezultat za Katalonce uoči uzvrata za tri tjedna. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je solidnih 90 minuta.

Dominacija Barce

"Dominirali smo većim dijelom utakmice i bili smo bolji, ali oni su dobili puno iz ono malo prilika što su im se pružile. Imali su tri udarca, dva su pogodila vratnicu, a jedan je ušao u mrežu. Zatvorili su se i čekali pogrešku suparnika. Mi smo se trudili i čekali na naše prilike", izjavio je Rakitić poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad je izgledalo kao da je riječ o rukometnoj utakmici jer su se oni povukli natrag i čekali, ali mi nismo gubili strpljenje i igrali smo vrlo dobro na svim pozicijama", dodao je pa je progovorio o šansama za prolazak dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlazimo odavde s osjećajem da imamo velike šanse za prolazak dalje. Vjerujemo u sebe. Isto tako mislim da će oni više napadati na Camp Nou, dok mi nećemo morati ništa mijenjati u našoj igri", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratna utakmica na rasporedu je 14. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo