VATRENI NIJE MOGAO VJEROVATI KAKAV JE GOL PRIMIO: / Hrvatski vratar samo se nemoćno hvatao za glavu

Image
Foto: Screenshot

Nekadašnja jedinica splitskog velikana zaigrala je od prve minute.

27.10.2018.
21:21
Screenshot
VOYO logo

Bivši vratar Hajduka Karlo Letica nije se proslavio u 18. minuti utakmice između St. Truidena i njegova Club Bruggea. Naime, lopta je u jednom trenutku došla do Japanca Daichija Kamade. Tukao je veznjak prizemno i činilo se da će hrvatski reprezentativni vratar doći do lopte, ali ona je nekako uspjela proći ispod njega. Iako je pokušao ispraviti svoju lošu reakciju, nažalost po njega nije u tom uspio.

Suigrači ga spasili

Srećom, momčad na čijoj klupi sjedi Ivan Leko uspjela je do poluvremena preokrenuti rezultat u svoju korist. Hans Vanaken zabio je iz penala u 31., a deset minuta kasnije za 2-1 precizan je bio Siebe Schrijvers .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Brugge nije uspio osvojiti tri boda jer su u 78. minuti njihovi stoperi poklonili još jedan gol Sint-Truidenu koji je na kraju upisan kao autogol Ritsa. Matej Mitrović nije konkurirao za nastup u momčadi koju s klupe vodi Ivan Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi Club Brugge sada ima 27 bodova, dva manje uz utakmicu više od vodećeg Genka, a četiri više uz također utakmicu više od trećeg Anderlechta. Sint-Truiden je sedmi sa 18 bodova.

Jakov Filipović odigrao je čitavu utakmicu za Lokeren, a Goran Milović za Oostende u 0-0 remiju tih momčadi. Lokeren je 15. sa šest bo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo