ČEKA SE SIJEČANJ

VATRENI NA METI HRVATSKOG STRUČNJAKA: Hit trener Serie A želi bivšeg dinamovca

Hrvatski stručnjak Ivan Jurić glavna je priča u Italiji nakon što je njegova Genoa srušila veliki Juventus u pobjedi od 3:1.

Geona je ove sezone već tukla Milan s 3:0 dok je s Napolijem remizirala.

HRVATSKI TRENER ŠKOLOVAO ALLEGRIJA: Genoa natrpala Juventus kao nitko već godinama

“Bili smo odlučni, agresivni i maksimalno smo nagrađeni. Činilo se da se danas mnogo toga razvija u našem smjeru, obično se moramo više naraditi za postizanje pogotka. U susretima protiv Juventusa sve se svodi na to kako želite ‘umrijeti’. Povučete li se u obranu, prije ili kasnije postići će vam gol, kao što je to nama napravio Pjanić, ali imate šanse zaigrate li agresivno i krenete u juriš na njih”, rekao ej jurić nakon velike pobjede.

U međuvremenu, talijanski mediji počeli su nagađati da bi Jurić u siječnju na posudbu iz Napolija mogao dovesti hrvatskog reprezentativca Marka Roga. Bivši dinamovac stigao je u Italiju ovog ljeta, ali još uvijek nije upisao niti jedne minute u nebesko plavom dresu.

Canale 21 pojašnjava kako je razlog tomu što prema propisima nogometaš ne može u istoj sezoni igrati za tri momčadi nego samo za dvije. Kako je već igrao za Dinamo, ne bi mogao otići u siječnju iz kluba ako bi Zaigrao za Napoli.

Točnije Napoli bi ga mogao prodati, ali ne i poslati na posudbu. Navode i kao je Genoa najzagrijanija za njega.

Povratak na Net.hr