VATRENI NA IZLAZNIM VRATIMA SAN SIRA: / Milan prodaje Kalinića i otvara mjesto jednom od najboljih napadača u Italiji?

Image
Foto: AFP

S četiri gola i pet asistencija u 24 nastupa malo koga uvjerio da može biti udarna snaga novog Milana.

21.2.2018.
12:08
AFP
VOYO logo

Preko 200 milijuna eura uložio je prošlog ljeta Milan na obnovu momčadi. Tadašnji trener Vicenzo Montella dobio u svlačionici 11 novih igrača, ali posrnuli talijanski div nije se uspio primaknuti vrhu. Zbog toga je najvišu cijenu platio upravo Montella. Jedan od simbola ovog neuspjeha je i hrvatski napadač Nikola Kalinić.

On je nakon trakavice koja je trajala cijelog ljeta napokon dobio pristanak Fiorentine da pojača redove Milana. No, za sada je s četiri gola i pet asistencija u 24 nastupa malo koga uvjerio da može biti udarna snaga novog Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiže Džeko

Međutim vlasnici vjeruju da bit o mogao biti bosanskohercegovački napadač Edin Džeko. Zvijezda Rome preorodila se dolaskom u Italiju iz Manchester Cityja te je jedan od najučinkovitijih napadača i Seriji A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuttosport je objavio da je Milanu potreban napadač koji im može zagarantirati najmanje 15 do 20 pogodaka u sezoni te da će stoga na ljeto pokušati dovesti popularnog 'dijamanta'. Navode i kako Roma na ljeto mora prodavati igrače zbog financijskog fair-playa, a s obzirom da Milan nema sredstva kao i lani, pokušat će ih prikupiti prodajom igrača među kojima je Kalinić kandidat broj jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan bi Džeki mogao ponuditi jednaku ili čak veći godišnju plaću nego što ima sada (4,5 milijuna eura godišnje), pogotovo ako se uzme u obzir da Gianluigi Donnarumma ima šest milijuna, a Leonardo Bonucci osam.

BiH reprezentativac u siječnju je bio povezan s povratkom u Englesku, tj. u Chelsea. Ove je sezone u 31 nastupu dao 14 pogodaka, a upisao je i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo