VATRENI DEFINITIVNO PRELOMIO I DAO VELIKANU JASAN ZNAK: / Lovren odlučio gdje će igrati iduće sezone

Image
Foto: AFP

Ove sezone nastupio je tek u 18 susreta

13.6.2019.
20:50
AFP
VOYO logo

Nakon što je u srijedu objavljeno da je slavni talijanski prvoligaš Milan zainteresiran za transfer hrvatskog braniča DejanaLovrena iz Liverpoola počele su se pojavljivati nove informacije oko te priče.

Talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio prvi je objavio da u Milanu istražuju koliko bi stajao njegov transfer iz Liverpoola i koliku plaću hrvatski stoper traži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko cijele priče potom se oglasio novinar britanskog Timesa PaulJoyce, koji je doznao da Liverpool ne želi pustiti Lovrena za manje od 25 milijuna funti. To je više nego za koliko ga je doveo iz Southamptona 2014. godine. Tada su Redsi platili 25,3 milijuna eura.

Zeleno svjetlo

Joyce je naveo i da RickyMassara, koji bi trebao postati novi tehnički direktor Milana, jako cijeni hrvatskog braniča i želi ga dovesti na San Siro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak su pak s portala Sempre Milan poručili da je ZvonimirBoban preporučio svog sunarodnjaka te da su od Lovrena dobili zeleno svjetlo da krenu u akciju. Pregovori za sada nisu počeli, no, pokaže li se ovo istinitim to bi se uskoro moglo promijeniti. Liverpool, prema SM-u, raži 20 milijuna eura za Vatrenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo