Vaterpolo klub Crvena zvezda pred raspadom!

Klub nema para, igrači mogu da idu

19.1.2013.
16:49
VOYO logo

Vaterpolo klub Crvena zvezda beleži jednu od najboljih sezona u poslednjih 20 godina, osvojen je i Kup, ali finansijska kriza preti da ugrozi sve što je postignuto u ovoj sezoni.

Predsednik Viktor Jelenić gostovao je na B92 gde je rekao da sponzori koji su obećali pomoć prilikom dovođenja Prlainovića, Pijetlovića, Šefika nisu ispunili reč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Održan je sastanak uprave i igrača na kojem je predočena izuzetno teška situacija.

- Neću da lažem igrače, da im prodajem maglu i obećavam nešto što je, kako sada stvari stoje nemoguće da se ispuni. Neverovatno je šta se događa, u kakvoj su situaciji klubovi koji na najbolji način predstavljaju Srbiju u Evropi. Govorim o Zvezdi, a siguran sam da ni kod drugih nije bolje. Ne mogu ništa da ih teram, kada ništa ne možemo da damo. Pružili su nam veliko zadovoljstvo ponašanjem, igrama i pobedama. Ali kako dalje? Svi koji su obećali, ćute i to igrači moraju da znaju. Bio sam igrač i znam kako to izgleda - rekao je predsednik Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim rečima ukoliko se sada pojavi interesovanje za bilo kog igrača Zvezde, on neće imati nikakvih problema da promeni sredinu.

Za ponedeljak je najavljena sednica Upravnog odbora SD, na kojem će pored čestitki vaterpolistima biti analiziran veliki problem koji preti da uništi obećavajuću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo