HOROR SCENE

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE, TEŽAK NAPAD NA SUCE U ARGENTINI: Iza njih je ostala krvava svlačionica, a jedan je i povraćao krv

Šokantne snimke i fotografije stižu s utakmice četvrte argentinske lige gdje su suci utakmice jedva izvukli živu glavu nakon napada navijača.

Glavni sudac utakmice između Independientea i Juventuda bio je Bruno Amiconi, a njegovi pomoćnici bili su Mauricio Luna i Marcelo Acosta. Pobjedu od 1-0 odnijeli su igrači Independientea, a pravi triler počeo je na kraju utakmice.

Domaći navijači napali su suce, a pritom nisu birali sredstva, koristili su noževe, palice i kamenje i sva je sreća da je sudačka trojka izvukla živu glavu iz ove situacije.


“Policije uopće nije bilo, a na stadionu je ukupno bilo 20 zaštitara. Utakmica je bila jako teška, već u 10. minuti morali smo je nakratko prekinuti zbog bacanja petardi na teren. Potom sam igru zaustavio i u 22. zbog baklji. U 45. je bačena i staklena boca te je postalo vrlo opasno”, rekao je glavni sudac Amiconi.

Koliko je napad bio težak svjedoče i fotografije iz svlačionice. Amiconi je dodao i kako su najviše bili zabrinuti zbog pomoćnika Lune koji je povraćao krv, a liječnike nisu niti pustili odmah na stadion.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr