IGRAČ VIŠE

LARISSA KALAUS ANALIZIRALA IGRU KAUBOJA I OTKRILA RECEPT ZA DANCE: ‘Za mene je on bio naš najbolji igrač prvog kruga’

Hrvatska reprezentacija u četvrtak protiv Bahreina otvara drugi krug

Dan nakon utakmice između Hrvatske i Katara na RTL je stigla hrvatska rukometna reprezentativka i brončana s posljednjeg Europskog prvenstva, Larissa Kalaus. U podcastu  ‘Igrač više’ s Ivonom Hemen osvrnula se i na nastup Kauboja u Egiptu.

AKO STE PROPUSTILI: Čupićeva asistencija iza leđa, Zlajin lob, Mamićev čudesan potez…pogledajte najbolje akcije i golove protiv Katara

“Mi smo možda pripremili Hrvatsku na euforiju koja kreće u siječnju. Ponosna sam na sve što smo postigle pa se nadam da ćemo i u budućnosti u 12. mjesecu pratiti cure, pa onda u prvom dečke”, kazala je na početku i osvrnula se na nastup rukometašica na Euru.

“Dečki definitivno mogu do kraja. Naravno svima je situacija s koronom teška i novi je format natjecanja. Vjerujem da mogu do kraja, ali treba doći prvo do četvrtfinala”, kazala je.

“Ta prva utakmica je zapravo ključna ne zbog rezultata nego faktor sigurnosti. Mislim da im je možda samopouzdanje bilo poljuljano nakon toga”, dodala je.

“Možda za te brze ekipe je 6-0 obrana bolje, alki ne treba da o tom raspravljati”, dodala je.

“Protiv Angole su mogli slaviti i 15 razlike, ali sve je povezano. Možda je prva utakmica donijela dodatnu nesigurnost. Protiv Katara su u ključnim trenucima povukli. Trener je radio odlične izmjene. Pogodio sa Šegom koji je preokrenuo rezultat”, pojasnila je te je posebno istaknula Martinovića.

Hrvatska u drugom krugu igra Bahreinom, Argentinom i Katarom.

“Bahrein ne bi trebao biti problem. Trebali bi je dobiti u lakšem ritmu nego što je bilo u grupi. Argentina i Danska su dobre reprezentacije i treba dati sve od sebe protiv njih”, smatra Kalaus.

“Danska? Naša obrana bi trebala biti na puno višoj razini, treba zaustaviti protok lopte i Hansena. Možda bi obrana 5-1 bila bolja jer se vraćaju Karačić i Duvnjak pa da tranzicija u napadu bude lakša ako imamo te igrače u obrani”, poručila je. Također, otkrila je i da joj je nakon prvog kruga najbolji igrač Marić. Osim njega istaknula je Čupića i Martinovića.

Cijelu analizu Larisse Kalaus pogledajte u videu.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr