[VIDEO] IVANDIJA ANALIZIRAO PORAZ OD ARGENTINE I REKAO KOGA VIDI NA ČERVAROVOM MJESTU: / 'Siguran sam da neće promijeniti odluku'

Image

Poznati stručnjak gostovao je u RTL-ovom podcastu posvećenom rukometnom SP-u

24.1.2021.
12:49
VOYO logo

Nakon teškog poraza Hrvatske od Argentine u RTL-ovom podcastu “Igrač više” kod Ivone Hemen stigao je bivši hrvatski reprezentativac i poznati rukometni trener SilvioIvandija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulazak u utakmicu je bio jako loš. Kad smo se probudili uhvatili smo ritam i očekivali da ćemo izvući pouku, međutim utakmica s dva naša minimalna vodstva, vratila se na loš napadački dio, koji je bio stvarno neprepoznatljiv", kazao je

"Igrači su mislili da će biti dovoljna naša individualna kvaliteta, ali Argentina nam je i u prošlosti radila probleme", nastavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čupić nas je držao u priključku. Mali broj igrača je bio raspoloženi. Dali smo mali broj golova", kazao je Ivandija i naglasio da nam je napad bio izuzetno loš.

"Da Pešić nije tako dobro branio izgubili bi s deset razlike", poručio je i opet potom kritizirao napadački dio igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne sjećam se da je Hrvatska imala tako lošu napadačku utakmici. Nadam se da se to može promijeniti, međutim Danska je jako opasna", kazao je i dodao kako misli da ih mogu zaustaviti obranom 5-1 gdje posebno treba paziti na Hansena.

O Červaru

"Červarova izjava? Igrači bi trebali pokazati jednu reakciju da su zahvali za sve što je radio za reprezentaciji dao taj opraštaj bude dostojan s njihovom dobrom igrom. Trebali bi pokazati da cijene ono što je Lino učinio za hrvatski rukomet. Siguran sam da Lino tu odluku neće promijeniti", rekao je Ivandija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam da su mu mnogi zamjerili izjavu, ali on je uvijek bio poseban i takav je i ostao. Nisam je ni ja očekivao, a oni koji su tamo znaju što treba učiniti. Nije najavio da će odmah otići nego na kraju prvenstva. Djelovat će to na igrače, ali zašto ne bi djelovalo pozitivno", pojasnio je Ivandija.

Potom je na red došlo je i pitanje Čevarova nasljednika. Goluža, Smajlagić, Obrvan, Saračević, Červarov pomoćnik Hrvoje Horvat...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O tim stvarima dok su oni gore vrući nitko ne razmišlja. Nama bi svima bila čast. Nema dileme, svi ti treneri koji su u žiži spremni su pomoći u svakom trenutku. Sve je na Savezu. Najbezbolnije je nastaviti i da pomoćnik preuzme reprezentaciju. Ako želi za totalnu promjenu onda se ide na novog trenera. Imate tu i Matoševića i još puno trenera. Teško je sa strane kandidate komentirati. To je sad sekundarna stvar i malo s previše poteže to pitanje", poručio je nabrojao još neka imena.

Cijelu njegovu analizu pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo