SRNA SE OBRATIO NOVINARIMA I POTVRDIO KRAJ: / Bivši Vatreni vratio se u Šahtar! 'Bez njih bi mi bilo teško sve to napraviti...'

Image

Rekorder po broju nastupa za hrvatsku reprezentaciju potvrdio sljedeći korak

21.6.2019.
15:04
VOYO logo

Proslavljeni hrvatski nogometaš Darijo Srna u petak u 14 sati održao je konferenciju za medije u Kijevu na kojoj je potvrdio da završava igračku karijeru i počinje trenersku. Preuzet će poziciju pomoćnika glavnog trenera Šahtara Luisa Castra.

Image
SRNA SE VRAĆA DOMA: /

Službeno potvrđeno gdje legendarni kapetan nastavlja karijeru i u kojoj ulozi

Image
SRNA SE VRAĆA DOMA: /

Službeno potvrđeno gdje legendarni kapetan nastavlja karijeru i u kojoj ulozi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi navijači, prijatelji, treneri. Htio bih zahvaliti ovim putem svojim roditeljima, braći, supruzi, djeci i ljudima koji su bili uz mene cijelu moju karijeru. Bez njih bi bilo jako teško napraviti ovo što sam ja napravio. Bilo je lijepih perioda, bilo je ružnih, ali to je sve dio života. Ponosan sam na sve", prenosi Srninu izjavu s press konferencije Index.hr.

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije proveo je 15 godina u Šahtaru. Odigrao 536 utakmica u dresu ukrajinskog kluba, zabio je 49 pogodaka te je osvojio 26 trofeja. Kup Uefa, deset naslova prvaka, sedam Kupova i osam Superkupova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlu sezonu Srna je proveo u Cagliariju, a od kluba i navijača oprostio se emotivnom porukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj nogometnog puta

“Dragi prijatelji, dragi suigrači, svi koji živite za ovaj klub i dajete mu svoju ljubav, teško mi je pronaći prave riječi kojima bih opisao koliko sam ponosan što sam mogao biti među vama na kraju svog nogometnog putovanja, što sam vas imao za svoje prijatelje, kao sjajne nogometaše, i još veće ljude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova godina koju sam proveo među vama zauvijek će mi ostati u posebnom sjećanju. Kao čovjek, kao sportaš, nikada neću zaboraviti na vašu podršku i prijateljstvo, nikada neću zaboraviti ljubav navijača i svih u klubu. Želim vam sve najbolje u danima i godinama koje dolaze, kako na nogometnom terenu tako i izvan njega. Hvala svima od srca, pogotovo suigračima, navijačima, trenerima, predsjedniku i svim članovima kluba. Ja ću zauvijek ostati vaš. Još vam jednom na kraju zahvaljućem, uvijek ću se sa ponosom sjećati svoje velike obitelji iz Cagliarija. “Zemlja, ljudi, momčad!’, poručio je putem Istagrama.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo