DALIĆ I PERIŠIĆ NAJAVILI SPEKTAKL NA WEMBLEYU: / 'Bit će to luda utakmica! Više se brinem za nas, nego za njih!'

Image
Foto: AFP

Uoči utakmice novinarima se obraćaju Zlatko Dalić i Ivan Perišić.

17.11.2018.
15:34
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju u 15 sati igra protiv Engleske na Wembleyu. Utakmica je to velikog uloga s obzirom da pobjednik ide na završni turnir Lige nacija.

Image
OVO SU KOMBINACIJE RASPLETA U LIGI NACIJA: /

Hrvatska osigurala ostanak u A razredu, ali pobjeda na Wembleyu je i dalje imperativ

Image
OVO SU KOMBINACIJE RASPLETA U LIGI NACIJA: /

Hrvatska osigurala ostanak u A razredu, ali pobjeda na Wembleyu je i dalje imperativ

"Atmosfera je super nakon još velike pobjede. Nismo baš dobro startali, ali dižemo se i sutra ovisimo samo o sebi, idemo na pobjedu", kazao je Perišić. To je treći susret s Engleskom ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da više oni moraju proučiti nas jer smo mi pobijedili u prvom susretu, a u drugom je bilo neriješeno. Gledali smo video i gledat ćemo još večeras, neke greške smo radili, to moramo popraviti. Igramo pred njihovom publikom i bit će teže, ali sve je moguće", dodao je.

O Lovrenu

Perišića su upitali o Lovrenovim izjavama o Ramosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam ništa za nadodati, usredotočen sam na sutrašnju utakmici. Bolje me pitajte o utakmici", kazao je Perišić.

"Liga nacija? Novo je natjecanje, skroz drugačije nego prije,, ali prvi cilj su i dalje kvalifikacije. Ostvarili smo ovom pobjedom da budemo nositelji što je bio glavni cilj, ali idemo sutra na pobjedu, pokušat ćemo igrati kao protiv Španjolske. Njima igra pobjeda i nama igra pobjeda, mislim da će biti otvorena utakmica s puno šansi. Probat ćemo i mi i oni ići na pobjedu, možemo očekivatu jednu ludu utakmicu, pa tko pobijedi, pobijedi", objasnio je Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalića brine umor

Na red je došao izbornik Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Respektiramo Engleze. Namučili su nas jako puno u zadnje dvije utakmice u Rusiji i Rijeci. Možda su sad još opasniji. Ovaj put su još svježiji i mlađi. Čeka nas teška utakmica, ali više se brinem za nas. Igrali smo tešku utakmicu prije dva dana i iscrpili smo se i potrošili. Znamo koja je naša kvaliteta. čvrst, kompaktan blok. Njihova snaga je duga lopta, prekid i kontre. Ako ponovimo igru kao protiv Španjolske onda se nemam čega bojati. Više se bojim posljedica utakmice protiv Španjolske", rekao je izbornik.

"Pivarić ili Jedvaj? Odlučili smo tko će startati, ali vidjet ćete sutra", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno nam ne treba veći motiv nego što dolazimo na Wembley, jedan od najljepših stadiona svijeta. Znam da engleska javnost i navijači žele da se nogomet vrati doma i oni to zaslužuju, ali nama je motiv igrati za Hrvatsku i osvojiti prvo mjesto", istaknuo je.

"Ovo je 19 utakmica u mom mandatu. Jedino je Jordan bio nešto slabiji. Očekujem spektakularan meč", dodao je. "Lovren? Razgovarat ću s njim i što mislim reći ću mu osobno. To će ostati među nama", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Dalić i na rivalstvo Hrvatske i Engleske

"Nadam se i vjerujem u to, mi ne tražimo izliku za te stvari, to će biti problem, ali znamo da nam je cilj pobijediti i odigrati lijepo, zaključiti godinu na sjajan način. Rekao sam već, igramo protiv Engleske na njihovom stadionu. Nemojte misliti da smo mi bahati i prepotentni, moramo biti čvrsti, bit će teško."

"Gledali smo kako oni igraju, traže posjed i pas-igru, ali ako protivnik napravi visoki presing, traže dugu loptu preko vratara. Pickford ima sjajan dugi pas, jedan od najboljih u svijetu i to im je jaka druga opcija, što smo vidjeli i protiv Španjolske", izjavio je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo