RASPUCANI HRVATI U DERBIJU ZAČELJA SERIE A: / Budimir zabio dva komada, a Lorenco Šimić prvijenac

Image
Foto: Screenshot

Šimić je 21-godišnjak koji je igrao za mlađe uzraste Hajduka, a potom se otisnuo u Italiju gdje je igrao za Sampdoriju, Empoli i sada je u SPAL-u

25.2.2018.
13:55
Screenshot
VOYO logo

Mladi hrvatski hrvatski branič Lorenco Šimić zabio je gol za Spal Ferraru u derbiju začelja protiv Crotonea, a za domaćine je dva zgoditka postigao Ante Budimir, ali to nije bilo dovoljno jer je njegov Crotone poražen od SPAL-a s 2:3.

Šimiću ovo je prvi gol u Seriji A za ovu momčad koja se grčevito bori za ostanak u ligi. Schiattarella je odlično nabacio u šesnaestaerac Crotonea, izravnog konkurenta za ostanak, a Šimić je nadvisio svog čuvara te glavom pospremio loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da su Hrvati su raspoloženi, još prije pokazao je Ante Budimir, koji je zabio prvi gol u 49. minuti , a kasnije u samoj završnici utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimić je 21-godišnjak koji je igrao za mlađe uzraste Hajduka, a potom se otisnuo u Italiju gdje je igrao za Sampdoriju, Empoli i sada je u SPAL-u. Utakmica protiv Crotonea je završila, a slavio je SPAL s 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPAL se ovom pobjedom primaknuo Crotoneu na samo bod razlike, 17. Crotone, koji trenutačno zauzima posljednje mjesto koje osigurava ostanak u Serie A, ima 21 bod, dok je SPAL 18. sa 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Budimir i Šimić odigrali čitavu utakmicu za svoje sastave.

Bruno Petković odigrao je čitavu utakmicu za Veronu koja je na svom terenu svladala Torino sa 2-1 (1-0). Oba gola za domaće postigao je Valoti (12, 77), dok je za goste precizan bio Niang (49). Ovom pobjedom Verona je zadržala priključak u borbi za ostanak, trenutačno je 19. sa 19 bodova. Torino je deveti sa 36.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrija Balić igrao je do 79. minute za Udinese koji je izgubio na gostovanju kod Sampdorije sa 1-2 (0-1). Stipe Perica nije konkurirao za nastup u momčadi Udinesea, dok je Ivan Strinić ostao na klupi Sampdorije.

Milan Badelj nije kandidirao za nastup u momčadi Fiorentine koja je sa 1-0 (1-0) na svom terenu nadigrala Chievo. Fiorentina je sada 10. sa 35 bodova, dok je Chievo 14. sa 25 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 18 sati igrat će Juventus i Atalanta, od 20.45 sati na programu je dvoboj Roma - Milan, dok će Cagliari i Napoli igrati u ponedjeljak od 20.45 sati.

Trenutačno vodeći je Napoli sa 66 bodova, jedan manje ima drugi Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo