PSG JE SPREMAN NA NEZAMISLIVO: / Španjolci objavili vijest koja je upalila alarm u Madridu i Barceloni

Image
Foto: Screenshot

Mediji danima pišu o mogućem povratku Brazilca na Camp Nou.

18.10.2018.
12:15
Screenshot
VOYO logo

Unatoč činjenici da je tek prošle godine napustio Barcelonu i prešao u PSG brazilski nogometaš Neymar i dalje je izvor glasina kada su u pitanju transferi.

Španjolski Mundo Deportivo u srijedu je objavio da njegov povratak na Camp Nou nije nemoguć i da će vodstvo kluba krenuti po njega ako trener Ernesto Valverde pokaže interes, da bi Cadena Ser u dan kasnije objavila kako ga je PSG spreman pustiti idućeg ljeta za 220 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pada cijena

Ističu da u Barceloni vjeruju da bi za takav iznos njihov bivši igrač bio dostupan po završetku sezone, a cijena bi mu poslije toga pala ispod 200 milijuna eura ukoliko bi ga Parižani na ljeto dobili prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se nadovezuju na Mundo Deportivo i navode da je Brazilac nezadovoljan u francuskoj prijestolnici i da se odnos Katalonaca prema njemu promijenio nakon što su bili izrazito bijesni načinom na koji je napustio klub.

Neymara se osim s Barcom dulje vrijeme povezuje s njihovim rivalima iz Madrida. Florentino Perez u više je navrata pozitivno govorio o njemu što je izazvalo glasine. Predsjednik Reala u njemu vidi savršenog nasljednika Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo