Navijači u šoku

UŽASNE VIJESTI ZA STIPU MIOČIĆA: Ekspresno je ostao bez prilike života!

Američki MMA borac hrvatskih korijena Stipe Miočić (zasad) neće dobiti priliku života. Propala je njegova prilika za borbom za teškaškog UFC prvaka!

Podsjetimo, brazilski borac Fabricio Werdum trebao je braniti naslov 6. veljače protiv Caina Velasqueza. Trebao je to biti revanš budući da je Werdum sredio Velasqueza u lipnju prošle godine u Ciudad de Mexicu. No, Velasquez je zadobio ozljedu leđa i Miočić je upao na njegovo mjesto.

No, sreću i dramu kako se pripremiti samo u dva tjedna do borbe zamijenilo je ogorčenje i ljutnja, Fabricio Werdum se također sjetio da baš i nije zdrav, te je odustao od borbe.

Barem borba za privremeni naslov?

“Nema Caina, nema borbe. Otprije sam bio ozlijeđen, imam ozljedu stopala i nisam bio u mogućnosti udarati nogama posljednja dva tjedna. Da je Cain protivnik, stisnuo bih zube i borio se”, kazao je Brazilac.

Hoće li Stipe dobiti sada priliku za borbu za privremeni naslov, ostaje nam vidjeti. Situacija u teškoj kategoriji stvarno nije dobra. Od kraja 2012. do danas održane su samo dvije borbe za naslov…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr