UŽASNE VIJESTI ZA STIPU MIOČIĆA: / Ekspresno je ostao bez prilike života!

Image
Foto: Facebook: Stipe Miočić

Američki MMA borac hrvatskih korijena Stipe Miočić (zasad) neće dobiti priliku života. Propala je njegova prilika za borbom za teškaškog UFC prvaka!

26.1.2016.
0:04
Facebook: Stipe Miočić
VOYO logo

Podsjetimo, brazilski borac Fabricio Werdum trebao je braniti naslov 6. veljače protiv Caina Velasqueza. Trebao je to biti revanš budući da je Werdum sredio Velasqueza u lipnju prošle godine u Ciudad de Mexicu. No, Velasquez je zadobio ozljedu leđa i Miočić je upao na njegovo mjesto.

No, sreću i dramu kako se pripremiti samo u dva tjedna do borbe zamijenilo je ogorčenje i ljutnja, Fabricio Werdum se također sjetio da baš i nije zdrav, te je odustao od borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barem borba za privremeni naslov?

"Nema Caina, nema borbe. Otprije sam bio ozlijeđen, imam ozljedu stopala i nisam bio u mogućnosti udarati nogama posljednja dva tjedna. Da je Cain protivnik, stisnuo bih zube i borio se", kazao je Brazilac.

Hoće li Stipe dobiti sada priliku za borbu za privremeni naslov, ostaje nam vidjeti. Situacija u teškoj kategoriji stvarno nije dobra. Od kraja 2012. do danas održane su samo dvije borbe za naslov...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo