UVERTIRA U NAJVEĆI HRVATSKI DERBI: / Hajduk i Dinamo popili žestoke kazne

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nekoliko sati prije derbija stigle su žestoke kazne Bijelima i Modrima

3.4.2019.
15:33
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 26. kola. Ovaj put najteže je prošao Dinamo, a i Hajduk je dobio dosta visoku novčanu kaznu.

Zekić psovao suca

"Trojica isključenih igrača, Muzafer Ejupi (Osijek), Martin Franić (Istra 1961) i Vilibald Vuco (Rudeš), kažnjeni su sa po jednom utakmicom zabrane igranje. Uz kaznu zabrane igranja Ejupi (isključen zbog dvije opomene) je kažnjen i novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna, a Franić i Vuco (prekršaj u izglednoj prilici za pogodak) iznosom od po 4.000 kuna. Zoran Zekić, trener NK Osijek koji je udaljen s klupe u 89. minuti utakmice Osijek-Gorica zbog psovanja suca kažnjen je s dvije utakmice zabrane obavljanja funkcije i 1.000 kuna novčane kazne (članak 53.b DP HNS)" piše u priopćenju objavljenom na službenoj stranici Prve HNL koje se nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

40 baklji BBB-a

"Na utakmici Istra 1961-Hajduk domaći navijači na sjevernoj tribini stadiona tijekom utakmice zapalili su 18 baklji i dvije petarde, a gostujući na južnoj tribini 33 baklje (3 ubačene u teren), 9 bljeskalica i 3 dimne kutije pa je NK Istra 1961 kažnjen novčanom kaznom od 20.000 kuna, a HNK Hajduk iznosom od 42.000 kuna.

Image
Image

Dusko Marusic/PIXSELL

Zbog upaljenih više od 40 pirotehničkih naprava od strane pripadnika navijačke skupine BBB tijekom utakmice Dinamo-Inter Zaprešić pri čemu su dvije baklje bačene u teren za igru te je utakmica u dva navrata bila u kratkom prekidu, GNK Dinamo je kažnjen novčanom kaznom od 60.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NK Slaven Belupo mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja kažnjivog po članku 54. DP HNS-a (5 žutih kartona) na utakmici Slaven Belupo-Rudeš!", završava se priopćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo