NACIJA STREPI

ČERVAR POJASNIO ŠTO SE DOGODILO PRIJE NEGO ŠTO JE DUVNJAK OZLIJEĐEN: ‘Od velike buke u dvorani nije nas čuo’

Koliko će biti izvan pogona i hoće li uopće opet zaigrati znat će se iza podne kada će se HRS očitovati o njegovoj ozljedi.

Navijači hrvatske rukometne reprezentacije s nestrpljenjem očekuju rezultate magnetske rezonance koja će pokazati težinu ozljede Domagoja Duvnjaka. Kapetan se pri kraju utakmice sa Srbijom u jednom trenutku primio za list desne noge te je iznesen s terena.

GESTA SRPSKIH RUKOMETAŠA NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM: ‘Hvala im na odnosu prema mojim igračima’

Prve prognoze dobre

Srećom, nije riječ o onoj istoj nozi zbog koje je više od pola godine bio izvan pogona nakon operacije koljena. Do Duvnjakove ozljede dovela je, inače, nesretna okolnost. O otme je progovorio i izbornik Lino Červar.

“Mi smo ga taman željeli promijeniti trenutak prije ozljede, ali od velike buke u dvorani nije nas čuo i jednostavno nismo uspjeli. Vikali smo, ali buka je bila zaglušujuća. Žao mi je, strašno mi je žao, ali valjda je tako moralo biti. Duletova ozljeda svima je pokvarila raspoloženje”, kazao je Červar.

LEGENDA ODUŠEVLJENA PREDSTAVOM KAUBOJA: ‘Ovo je zaista bilo odlično. Duvnjak? Ako se to pokaže istinitim, vijest nije nimalo dobra’

Kako pišu 24 sata prve infomacija su dobre te se navodno ne radi o puknuću nego samo o istegnuću lista. U međuvremenu doznajemo da će se HRS očitovati o njegovoj ozljedi i rezultatima magnetske rezonance u 12.30. Tada će se točno znati koliko će biti izvan pogona i hoće li uopće opet zaigrati una Euru.

Povratak na Net.hr