URNEBESNO: / Vatreni je hit! Juventus pokrenuo veliku kampanju s Mandžukićem u glavnoj ulozi

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić osvojio je srca navijača borbenošću koju pokazuje pri svakom nastupu u crno-bijelom dresu.

9.2.2017.
14:00
Screenshot
VOYO logo

Napadač Juventusa jedna je od omiljenih figura i u svlačionici. Razlog tomu otkrio je donedavni mu suigrač Patrice Evra.

Talijanski prvak posjkednjih je tjedana na društvenim mrežama objavljivao duhovite video-uratke u kojima svoje igrače traži da ispunjavaju razne izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je na red došao i legendarni francuski lijevi bek Patice Evra sa zadatkom da imitira između ostalog i Marija Mandžukića. Urnebesna scena brzo je postala hit. Naime, Evra je otkrio da hrvatski napadač očito u Juventusu ima reputaciju prilično namrgođene osobe, a omiljena fraza mu je 'Nije dobro'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije Evre i drugi su se njegovi su igrači na društvenim poigrali s Marijevom frazom, a na službenom Juventusovi Twitteru upravo je pokrenuta kampanja s Vatrenim u glavnoj ulozi.

"Možete li smekšati Super Marija?", stoji u Juventusovom pozivu navijačima putem Twittera objave 'najslađe moguće stvari uz hashtag #TenderMario'. Također u njihovom pozivu našao se i prigodni video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo