UOČI WIMBLEDONA: / Nole opisao koliko mu znači suradnja s Goranom i otkrio nepoznat detalj iz prošlosti

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Đoković opisao koliko je zahvalan

1.7.2019.
8:24
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Nakon što je u nedjelju objavljeno da je slavni umirovljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević postao član stožera prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, u ponedjeljak se o toj temi oglasio i Nole na društvrenim mrežama.

Image
POTVRĐENO JE: /

Ivanišević je novi trener Novaka Đokovića: 'Malo me to iznenadilo'

Image
POTVRĐENO JE: /

Ivanišević je novi trener Novaka Đokovića: 'Malo me to iznenadilo'

Đoković je objavio fotografiju na kojoj se nalaze on i Ivanišević uz tekst u kojem je opisao koliko mu znači suradnja s Goranom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi tenisač svijeta je napisao: "Veoma sam zahvalan Goranu što je prihvatio da sarađujemo na ovogodišnjem Wimbledon-u. Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa, a sada ga imam na svojoj strani mreže."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je napisao da je zahvalan još jednom hrvatskom teniskom velikanu i otkrio manje poznati detalj iz prošlosti.

Surađivali i 2001. godine

"Verujem da je puno ljudi uzbudjeno zbog naše saradnje, a pogotovo jedan čovek .. Sjor Niki Pilić. Dragi Niki, hvala ti što si mi dao priliku da Goranu nosim užinu dok se pripremao za svoj slavni trofej na Wimbledon-u 2001 godine. Hvala Marijanu koji je prihvatio sa pozovemo Gorana u naš tim i time ga još više ojačamo pred ovaj važan turnir. Idemooo", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, o suradnji Gorana i Noleta špekuliralo se već neko vrijeme, a društvenim mrežama krenule su kružiti zajedničke slike s treninga u All England Clubu, koje su potvrdile nagađanja! Goran Ivanišević proteklih je dana sudjelovao na veteranskom turniru u Švedskoj (Svaneholm Open) odakle se danas preko Kopenhagena zaputio u London i započeo novo poglavlje svoje trenerske karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji tenisač svijeta otvorit će ovogodišnji nastup na Wimbledonu u ponedjeljak u 14 sati na centralnom terenu protiv Nijemca Philippa Kohlschreibera.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo