STIGLI U SKOPLJE

UOČI EUROPSKE PREMIJERE U HAJDUKU RAZMIŠLJAJU SAMO O JEDNOJ STVARI: ‘Sve im se vrti oko tog igrača’

Trener Bijelih bio je dosta jasan uoči prve utakmice u Europi ove sezone

Nogometaši Hajduka stigli su u srijedu u Skoplje gdje dan kasnije na igralištu trening centra Petar Miloševski igraju utakmicu 2. pretkola Europske lige protiv sjevernomakedonske Renove.

VELIKI REZOVI NA POLJUDU: Hajduk se rješava svog najboljeg strijelca, kapetanu Caktašu žele smanjiti plaću

Uoči posljednjeg treninga za klupsku TV govorio je trener Hari Vukas.

Samo misle o pobjedi

“Atmosfera u momčadi je dobra, ne može biti drugačija. Igramo važnu utakmicu, ne igramo doma, ne bježimo od uloge favorita. Naša liga je, bez podcjenjivanja, puno kvalitetnija od makedonske, ali oni su dosta nezgodni i sigurno da će tražiti svoju šansu. Mi se moramo nametnuti od prve minute, želja nam je dovesti utakmicu u psihološki mirnije vode. Naravno da su očekivanja da ćemo pobijediti i proći u sljedeće kolo. Ne mislimo da će to biti baš lako, ali uz kvalitetu koju imamo naravno da očekujemo da ćemo pobijediti i proći u sljedeće kolo”, kazao je Vukas. U Skoplju ih je dočekalo dosta toplo vrijeme.

“Već smo momke pripremili na to, kako njima, tako i nama. Moramo se prilagoditi i biti pravi”, dodao je pa je rekao nekoliko riječi o suparniku.

“Znamo dosta o Renovi. Naravno da je stručni stožer odmah nakon ždrijeba krenuo u analizu i pripremu. To je ekipa koja dugo igra zajedno, ima dosta iskusnih igrača, čvrsti su i kompaktni, sve im se vrti oko igrača broj deset, imaju nezgodne prekide. Na sve smo se to pripremili i idemo dobiti. Zeleni teren je jedino mjerilo za sve, idemo svoju kvalitetu pretočiti u rezultat i proći dalje”, završio je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr