OGLASIO SE 'SLAVNI' KIPAR

UNAKAZIO RONALDA I JOŠ SE ČUDI: ‘Glavno da se sviđa Cristianu i njegovoj mami, ne možeš sve zadovoljiti’

Jučer je zračna luka na Madeiri dobila novo ime i zove se po Cristianu Ronaldu. Slavni portugalski nogometaš bio je na svečanosti u pratnji najviših državnih dužnosnika, predsjenika i premijera, a pritom je predstavljena i bista koja je trebala predstavljati Ronaldov lik.

RONALDOVA BRONČANA GLAVA IZAZIVA SALVE SMIJEHA: Svijet kao da se natječe tko će se više narugati slavnom Portugalcu

RONALDO KAO TUĐMAN: Po njemu se sad zove zračna luka, ali Portugalci su na otvaranju napravili veliki gaf

Kipar je prilikom izrade očito imao svoju verziju lika najboljeg portualskog nogometaša, jer bista nimalo ne sliči na Ronalda. Štoviše, u kratko vrijeme postala je predmet sprdnje na društvenim mrežama.

Pronađen je i umjetnik sad već slavne biste, riječ je o Španjolcu Emanuelu Santosu (40) koji ne vidi u čemu je problem…

“Cristiano mi je rekao da mu se sviđa, ne znam što ne valja s tom bistom. Kad sam je počeo raditi, samo mi je rekao da mu napravim izraz lica kao kad se počinje smijati”, izjavio je Emanuel Santos.

Kiparstvom se bavi kraće vrijeme

Kiparstvom se bavi tek kraće vrijeme, prije je radio kao čistač na aerodromu. Upravo je on predložio postavljanje Ronaldove biste u zračnoj luci na Madeiri, a za izradu biste trebalo mu je svega dva tjedna.

“Pričao sam s Cristianom koji mi je rekao da sam ga malo postarao, ali bista se sviđa i njemu i njegovoj majci Dolores. Znam da je teško svima udovoljiti. Još učim”, kazao je španjolski kipar koji se proslavio ovim “umjetničkim djelom”.

Tko zna, možda mu nakon izrade Ronaldove biste, počnu pristizati i druge narudžbe…

Povratak na Net.hr