UKLETA ZAGREBAČKA ARENA: / Velebna dvorana na Laništu groblje je hrvatskih sportskih ambicija

Image

Ukleta je zagrebačka Arena za hrvatski sport. Na svoje su nakon izgubljenog Davis kup finala došli oni koji su zagovarali da se trebalo igrati u Zadru ili u Splitu.

28.11.2016.
7:30
VOYO logo

No, na kraju hrvatskim tenisačima nije presudila loša atmosfera, nego se može reći da je za sve "kriva" loša karma koja prati hrvatski sport u najvećoj dvorani u Hrvatskoj.

Velebna dvorana na Laništu još jednom se pokazala "grobljem" za najviše hrvatske ambicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tenisači, rukometaši, košarkaši...

U nedjelju su tu tenisači izgubili finale Davis kupa, iako im je za trijumf nedostajao tek jedan Čilićev set. Jedan set u meču, možda i jedna sudačka odluka, kad na break-loptu nije Del Potru dosuđen aut. Okrenuo je najbolji argentinski tenisač taj meč, a u petom, odlučujućem dvoboju, Federico Delbonis se lako obračunao s Ivom Karlovićem.

http://net.hr/sport/net-hr-uzivo-iz-arene-drama-je-dosegnula-vrhunac-dr-ivo-odlucuje-pobjednika-davis-cupa/

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi dobili Červarovu Hrvatsku

Hrvatska rukometna reprezentacija također nije slavila u Areni. Tu je Červarova momčad izgubila finale Svjetskog prvenstva 2009. godine. Po tko zna koji put, bolji su u finalu bili Francuzi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kecman šokirao cibose

Na kraju, zagrebačka Arena nije donijela radost ni košarkašima Cibone. Bili su 0,6 sekundi daleko od pobjede u ABA ligi 2010. godine, ali je 16 tisuća ljudi u dvorani zanijemilo kad je mrežicu, s druge polovice terena proparala sad već slavna Kecmanova trica...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se to dogodilo nakon što je Bojan Bogdanović pogodio tricu za vodstvo Cibone, a vrijeme sa zapisničkog stola nije "iscurilo". I dok su cibosi slavili, igrač Partizana je zabio najslavniji koš karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Laništu su "pokopana" tri nesuđena trofeja hrvatskog sporta, možda bi Arenu trebalo izbjegavati neko vrijeme, barem kad je sport u pitanju.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo