UHIĆENI DIVLJACI KOJI SU U CENTRU SPLITA NAPALI HAJDUKOVE IGRAČE: / Dobro su poznati policiji, a noć su proveli iza rešetaka

Image
Foto: PIXSELL / Arhiva

Hamza Barry, Savvas Gentsoglu, Hysen Memolla i Said Ahmed Said bili su u Futacsevom društvi kada su počele uvrede.

27.4.2018.
10:21
PIXSELL / Arhiva
VOYO logo

Tri dana nakon napada na nekolicinu igrača Hajduka u kojem je najgore prošao napadač Marko Futacs policija je privela dvije muške osobe koje sumnjiči da su odgovorne za incident.

Kako piše Slobodna Dalmacija, uhićeni su u četvrtak kasno navečer te se nalaze u Prvoj policijskoj postaji. Također doznaju da je riječ o 21-godišnjem D.G iz Splita i B.S. (22) iz Omiša. Oni su navodno dobro poznati policiji jer su više od desetak puta do sada prijavljivani za narušavanja javnog reda i mira i nerede na sportskim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada se samo sumnjiče da su sudjelovali u napadu te se utvrđuje je li netko od njih udario Futacsa.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

28.10.2017., Split - Ra raznim gradskim lokacijama veceras tocno u ponoc se uz bengalke i pjesmu slavi 67. rodjendan Torcide. Torcida Mejasi obiljezila je to i novim grafitom na Vukovarskoj ulici. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kao što je poznato, u centru Splita nedaleko od Kluba navijača Torcida u ponedjeljak oko 14 sati fizički je napadnut mađarski napadač Hajduka Marko Futacs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hamza Barry, Savvas Gentsoglu, Hysen Memolla i Said Ahmed Said bili su u Futacsevom društvu kada je nekoliko osoba izletjelo iz Kluba i verbalno napadalo Saida zamjerajući mu loša izdanja koja Hajduk pruža u posljednje vrijeme.

Saidovi suigrači pokušali su smiriti situaciju kada je jedan od onih koji su izletjeli fizički nasrnuo na Futacsa te ga udario nogom u glavu. Od siline udarca slomljene su mu naočale i zadobio je modricu ispod oka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo