NAGAĐANJA

UGLEDNI NOVINAR CNN-A ZAPREPASTIO: ‘Ako su ozljede Tigera Woodsa tako teške kao što kažu, to je kraj njegove karijere’

Ugledni novinar CNN-a, Andy Scholes, izjavio je u emitiranju uživo za svoju televiziju kako bi ova nesreća mogla značiti kraj karijere velikog golfera

Jedan od najboljih golfera svih vremena 45-godišnji Amerikanac Tiger Woods izletio je automobilom s ceste u predgrađu Los Angelesa, a pri prevrtanju je doživio teške i višestruke ozljede nogu.

Nesreća se dogodila u 7.12 ujutro po lokalnom vremenu u blizini naselja Rolling Hills Estates i Rancho Palos Verdes, priopćili su iz ureda šerifa za područje Los Angelesa.

Slike s mjesta nesreće su pokazale automobil prevrnut na bok i sa značajnim oštećenjima prednjeg dijela. Woods je ostao zarobljen u vozilu pa su bila potrebna posebna kliješta kako bi ga djelatnici hitne službe mogli izvući iz oštećenog automobila.

ProfimediaFoto: Profimedia

“Tiger Woods je sudjelovao u prometnoj nesreći jutros u Kaliforniji te je pretrpio višestruke ozljede nogu. Nalazi se na operaciji pa zahvaljujemo na privatnosti i podršci”, izjavio je Woodsov zastupnik Mark Steinberg koji je dao izjavu Danielu Rapaportu iz Golf Digesta.

E sada, ugledni novinar CNN-a, Andy Scholes, izjavio je u emitiranju uživo za svoju televiziju kako bi ova nesreća mogla značiti kraj karijere velikog golfera.

“Razgovarao sam s njim nakon Mastersa 2019. godine, kad je odradio najveći povratak u povijesti sporta. Sjećam se da se jedva ustao sa stolice nakon razgovora. Njemu je u kasnom dijelu karijere teško odigrati četiri runde golfa, ipak ima 45 godina. Ako su ozljede nogu ozbiljne kako kažu, vjerojatno je to kraj njegove karijere”, rekao je Scholes.

Isto tako naglasio je kako je Woods još ranije u karijeri znao uzimati tablete protiv boli zbog brojnih operacija koje je obavio kako bi mogao dalje igrati.

Povratak na Net.hr