UF, OVO BOLI: / Nakon žestokog okršaja, novinar odgovorio Đokoviću i uništio ga! 'Novak, ovako stoje stvari....'

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE
15.11.2016.
14:34
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

"Zamislite Lionela Messija i Cristiana Ronalda da napucaju loptu u publiku, a onda iznervirano na presici tvrde da ne bi trebali biti upitani o svojem ponašanju. Nešto ekvivalentno tome napravio je Novak Đoković u nedjelju", započinje Neil Mcleman u svojoj kolumni osvrt na situaciju koja je odjeknula Engleskom i Srbijom. Naime, Đoković je ušao u verbalni okršaj s jednim britanskim novinarom nakon prvog nastupa na ATP World Tour Finalsu u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘MOGAO JE I SNIJEG PADATI U DVORANI’: Pogledajte žestoki okršaj Novaka Đokovića i britanskog novinara!

Postupak ga mogao dovesti do diskvalifikacije

"Drugi igrač svijeta je namjerno napucao lopticu u publiku O2 Arene u Londonu i onda se našao lažno uvrijeđenim kad sam ga upitao za ovaj postupak koji ga je mogao dovesti do momentalne diskvalifikacije", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki sportaš može pokazati svoju frustraciju u žaru borbe, ali...

Mcleman je nakon toga u svojoj kolumni konstatirao kako svaki sportaš može pokazati svoju frustraciju u žaru borbe, ali nakon toga se obično ispričaju. Ali ne i osvajač 12 Grand Slam naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Đokovićev problem je taj što mu je ovakav način ponašanja postao obrazac ove sezone. To smo mogli vidjeti u Rimu i na Roland Garrosu. Kad sam mu postavio pitanje, odmah se uzrujao i kazao: 'Vi ste stvarno nevjerojatni. Uvijek zadirkujete oko tih stvari'. A jedini odgovor koji može dobiti na to je: 'Vi uvijek nastavljate raditi te stvari'. Trudio sam se ostati profesionalan do kraja i dobiti odgovor na pitanje o njegovom ponašanju na terenu, što sam na kraju i dobio. da je odmah odgovorio na njega, ne bi pitanje niti ponavljao, piše engleski novinar prema kojem je Đoković u London na završni Masters sezone osam najboljih tenisača svijeta, na kojem nastupa i naš Marin Čilić, došao nabrijan i "spreman na sukob".

'Njegov pad i ponašanje su priča sezone'

"Kad Đoković igra svoj najbolji tenis, kad je na vrhuncu forme, mislim da je najbolji na svijetu. Ali njegov pad od kompletiranja svih Grand Slamova i njegovo ponašanje su priča sezone. Ako ne želi da mu se postavljaju pitanja o izbacivanju loptica u publiku, onda to ne bi trebao niti raditi. Očito je njegovo ponašanje na terenu dio karaktera i naravi", zaključio je Mcleman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo