U SVAKOM DRUGOM KLUBU BIO BI ZVIJEZDA: / Realno, u Realu ima sve manje mjesta za Kovačića

Image
Foto: AFP, BEHROUZ MEHRI
9.8.2017.
15:49
AFP, BEHROUZ MEHRI
VOYO logo

"Blizu sam potpisivanja novog ugovora, i to će biti vrlo skoro", kazao je Isco, koji bi trebao ostati u Realu barem do ljeta 2022. uz godišnju plaću od šest milijuna eura.

Isco je 2013. iz Málage stigao u Real Madrid za 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iscov ostanak znači da će Mateo Kovačić, pred kojim je treća sezona u "kraljevskom klubu" imati još manje prilike u Realu... Jučer je hrvatski veznjak utakmicu Uefinog Superkupa odgledao s klupe, što je jasan pokazatelj koliko trener Zinedine Zidane, nakon dobrih igara u pripremnim utakmicama, uistinuračuna na njega.

Juventus ga traži

Ponuda za Kovačića ne manjka, možda bi Mateo stvarno trebao razmisliti makar o posudbi. Traži ga Juventus, a Real bi ga pustio na posudbu za čak 25 milijuna eura...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TALIJANI NE ODUSTAJU: /

Real izvjesio cijenu za Kovačića, ali Hrvata daju samo na posudbu

Image
TALIJANI NE ODUSTAJU: /

Real izvjesio cijenu za Kovačića, ali Hrvata daju samo na posudbu

Kovačić je bio odličan na američkoj turniji, ali povratak u Europu vratio ga je u stvarnost. A ona u Realu govori da "zacementiran" status u veznom redu imaju Modrić, Kroos i Casemiro. Kovačić tu može igrati samo ako se netko od njih trojice ozljedi, što je bio čest slučaj prošle sezone. No, pouzdati se u ozljedu suigrača nezahvalan je posao

K tome, ovog ljeta u Real je stigao mladi Dani Ceballos kojemu će Zidane naći minute, Isco ostaje... Bliska budućnost u Realu nije baš blistava za Matea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što sve može na terenu pokazao je u SAD-u, ali od pripremnih utakmica se ne živi. Kovačić bi vjerojatno u bilo kojem drugom klubu na svijetu imao status jedne od najvećih zvijezda. Real je prvak i Španjolske, momčad igra sjajno pa Zidane nema potrebu mijenjati momčad koja pobjeđuje i zato je Mateu tako teško izboriti se za veću minutažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo