NOVI ODLAZAK

U SIJEČNJU MEGA-TRANSFER: Engleski velikani spremni zaratiti oko Dinamovog dragulja

Dva engleska velikana, Liverpool i Tottenham, spremna su zaratiti oko Dinamovog dragulja Ante Ćorića, piše Squawka. 

Engleski mediji pišu kako je Dinamo odlučio prodati svog talentiranog 19-godišnjaka već ove zime, a odmah su se javili zainteresirani klubovi s Otoka.

Guardiolin City otpao iz utrke

Još ranije, “u igri” je bio Manchester City, ali ta kombinacija je otpala, jer bi “građani” poslali Ćorića na jednogodišnju posudbu.

Liverpool je već dvije godine u kontaktu s predstavnicima igrača za kojeg smatraju da je jedan od najtalentiranijih mladih igrača u Europi.

Dobri odnosi Dinama i Tottenhama

Tottenham se, pak, uzda u dobre odnose s Dinamom, još iz vremena kad je Luka Modrić prelazio na White Hart Lane 2008. godine. “Spursi” vjeruju kako bi se Ćorić sjajn0 uklopio u Pocchetinovu filozofiju razvoja mladih igrača.

Svoje šanse, nakon ova dva kluba koji su favoriti za dovođenje Ćorića, vidi i Everton. Momčad s Goodison parka vjeruje da bi mogla Ćoriću pružiti odmah više minuta za igru od Liverpoola i Tottenhama.

Odšteta 15 milijuna funti

Englezi procjenjuju da će se Dinamo, nakon što je izgubio sve dosadašnje utakmice u Ligi prvaka, a time i gotovo sve izglede za nastavkom europske sezone, makar i u Europskoj ligi,  odlučiti na prodaju Ćorića i za mladog igrača tražiti najmanje 17,5 milijuna eura (15 mil. funti).

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr