NE ODUSTAJU

U REALU KIPE ZBOG SITUACIJE S MODRIĆEM: Zbog Hrvata pripremaju novu žalbu: ‘To je bilo vrlo čudno’

Procurila je još jedna informacija vezana za hrvatskog veznjaka  oko toga koliko je važan Realu

Na nedavnoj utakmici Celtom, hrvatski reprezentativac i lider Real Madrida, Luka Modrić, dobio je žuti karton, a u klubu su smatrali da je on bio nepravedan te su odmah nakon utakmice uložili žalbu Savezu i tražili su poništenje.

Modrić je doista dobio vrlo upitan žuti karton, uklizao je i prvi je startao na loptu, ali je Renato Tapia pao preko Modrića i sudac je dosudio prekršaj i još je dao žuti karton Modriću.

U klubu smatraju kako Modrićev karton nije bilo slučajnost

“Dodao je loptu. Bili smo potpuno iznenađeni kad je dosuđen prekršaj, u VIP loži smo se pogledavali u šoku. I još je dobio žuti karton! Vrlo čudno. Poznavajući Modrića, njegova reakcija govori sve. Bio je iznenađen baš kao i mi”, rekao je nakon utakmice Emilio Butragueño, direktor Reala.

Iz Reala su se žalili Disciplinskoj komisiji i tražili su poništenje kartona,, međutim, žalba Real Madridu je odbijena. Klub je potom uputio prigovor Žalbenoj komisiji, ali i oni su ih odbili te su potvrdili prvostupanjsku odluku.

Međutim, kako javlja Marca, u Realu ne odustaju. Madriđani odmah nakon navedene utakmice najavili da će žaliti zbog te odluke suca i da će sa žalbom ići daleko koliko mogu.

A idući korak im je žalba Arbitražnom sportskom sudu. Rok za žalbu je 15 dana.

U međuvremenu, procurila je još jedna informacija vezana za hrvatskog veznjaka  oko toga koliko je važan Realu. Naime, Modrić je od svih igrača u svlačionici Kraljevskog kluba skupio najveći broj nastupa ove sezone. U dresu Reala i reprezentacija upisao je 47 nastupa. Varane ima dva manje, Courtois 43 te Kroos 40.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr