U NEREDIMA SUDJELOVAO POZNATI HRVATSKI BORAC: / 'Došao je na poziv kolega iz beogradskog podzemlja'

Image
Foto: Screenshot

Navodno su u tučnjavi uhićena šestorica hrvatskih državljana.

14.12.2017.
15:06
Screenshot
VOYO logo

Masovna tučnjava navijača Partizana tijekom derbija s Crvenom zvezdom u četvrtak navečer glavna je tema domaćih i regionalnih medija. Priča je, pogotovo u Hrvatskoj, došla pod povećalo zbog činjenice da su u neredima sudjelovala najmanje dvojica državljana Lijepe naše.

SRPSKI TABLOID TVRDI: ‘Evo dokaz da su Hrvati izazvali brutalnu tučnjavu Grobara’

MEĐU UHIĆENIMA NAKON BRUTALNE TUČNJAVE U BEOGRADU I HRVATI: Net.hr doznaje tko je teško ozlijeđeni Splićanin

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MEĐU UHIĆENIMA NAKON BRUTALNE TUČNJAVE U BEOGRADU I HRVATI: /

Net.hr doznaje tko je teško ozlijeđeni Splićanin

Image
MEĐU UHIĆENIMA NAKON BRUTALNE TUČNJAVE U BEOGRADU I HRVATI: /

Net.hr doznaje tko je teško ozlijeđeni Splićanin

Bivši borac

Splićanin Ante Firić (26) teško je ozlijeđen u tučnjavi te je završio u beogradskoj bolnici s kontuzijom glave, nagnječenjem mozga i ozljedom šake. Riječ je, inače, o osobi dobro poznatoj hrvatskoj javnosti jer je završio u istražnom zatvoru zbog sumnje da je bio dio grupe koja je pretukla poznatog hvarskog ugostitelja Franu Žuvelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodna Dalmacija objavila je da je u sukobu sudjelovao i Damir Tovarović. On je prije nekoliko godina osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu i to u superteškoj kategoriji prema pravilima full contacta. Također je bio sudionik K-1 turnira. Slobodna piše da je dvojac navodno u Beograd došao na poziv kolega iz beogradskoga podzemlja koji pokušavaju vratiti prevlast na tribini koja okuplja najžešće Partizanove ultrase.

Na gore dodanoj snimci koja se pojavila nakon krvavog okršaja može se čuti kako pripadnik tamošnje policije pita jednog od huligana odakle je, a ovaj odgovara iz Splita. Taj dio možete čuti na snimci nakon minute i 10 sekundi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Srpski su mediji, inače, najprije izvijestili kako se radilo o tučnjavi Grobara i Delija, ali na kraju se pokazalo da su se sukobile frakcije Grobara - Alcatraz i Zabranjeni - koje se već godinama bore za prevlast na južnoj tribini stadiona Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

26 uhićenih

Tamošnje ministarstvo unutarnjih poslova priopćilo je da je na kraju bilo ukupno 26 uhićenih među kojima je bilo i stranaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, po nalogu nadležnog tužiteljstva, radi na identifikaciji osoba koje su sudjelovakle u incidentima tijekom utakmice između Partizana i Crvena zvezde. U tučnjavi je ozlijeđeno više osoba, među kojima je i nekoliko stranih državljana.

Zbog sumnje da su izvršili krivična ili prekršajna djela prije početka utakmice, tijekom trajanja, ali i nakon njenog završetka, u policijske prostorije je dovedeno ukupno 26 osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija poduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih okolnosti događaja i nakon identifikacije osoba koje su sudjelovale u tučnjavi, a po nalogu nadležnog tužitelja bit će podnijete odgovarajuće krivične ili prekršajne prijave", navedeno je u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo