U LOVU NA KAPITALCA: / Trener Manchester Uniteda sprema veliko iznenađenje

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Trener Manchester Uniteda Louis Van Gaal u procesu je pronalaska napadača koji će nadomjestiti odlazak Radamela Falcaa i Robina Van Persiea.

21.7.2015.
9:35
AFP
VOYO logo

Uz to, mediji sve glasnije pišu o prelasku Angela Di Marije u redove francuskog prvaka PSG-a, a njegov mogući transfer usko je vezan s Cavanijevim. No, to su sve samo špekulacije.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

I dok Di Marija razmišlja gdje će nastaviti svoju karijeru u nadolazećoj sezoni, Louis Van Gaal ima slatke brige, a tome može zahvaliti upravi Manchester Uniteda koja mu je dala odriješite ruke za svoje želje i veliku "vreću" novaca za potpisivanja pojačanja koji bi trebali vratiti Crvene vragove među one najbolje u Engleskoj, a potom i u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tajnoviti Van Gaal

Van Gaal je, tako, potvrdio da želi momčad pojačati s napadačem, naglasivši kako igrač kojeg struka Uniteda prati nije onaj koga navijači očekuju na Old Traffordu. Odnosno, nije onaj o kojem posljednjih dana pišu britanski mediji očito željni senzacije. Riječ je o Cavaniju. Slavni nizozemski trener naglasio je kako će se navijači itekako iznenaditi kada stvar bude riješena.

"Iznenađenje za navijače? Da, biti će to iznenađenje. U procesu smo dovođenja napadača", kazao je Van Gaal, piše Daily Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Gaal je dosta tajnovit kada je riječ o pojačanju.

"Ne, to nije napadač o kojem mediji posljednjih dana naveliko pišu. Morati ćete malo pričekati i vidjeti o kome se radi. Period za transfere otvoren je do 2. rujna, ima još dosta vremena do tada", jasan je slavni Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo