Ne, nije Cavani

U LOVU NA KAPITALCA: Trener Manchester Uniteda sprema veliko iznenađenje

Trener Manchester Uniteda Louis Van Gaal u procesu je pronalaska napadača koji će nadomjestiti odlazak Radamela Falcaa i Robina Van Persiea. Posljednjih dana često se spominje ime zvijezde PSG-a Edinsona Cavanija kao nove jake akvizicije Crvenih vragova.

Uz to, mediji sve glasnije pišu o prelasku Angela Di Marije u redove francuskog prvaka PSG-a, a njegov mogući transfer usko je vezan s Cavanijevim. No, to su sve samo špekulacije.

000_arp4184005

I dok Di Marija razmišlja gdje će nastaviti svoju karijeru u nadolazećoj sezoni, Louis Van Gaal ima slatke brige, a tome može zahvaliti upravi Manchester Uniteda koja mu je dala odriješite ruke za svoje želje i veliku “vreću” novaca za potpisivanja pojačanja koji bi trebali vratiti Crvene vragove među one najbolje u Engleskoj, a potom i u Europi.

Tajnoviti Van Gaal

Van Gaal je, tako, potvrdio da želi momčad pojačati s napadačem, naglasivši kako igrač kojeg struka Uniteda prati nije onaj koga navijači očekuju na Old Traffordu. Odnosno, nije onaj o kojem posljednjih dana pišu britanski mediji očito željni senzacije. Riječ je o Cavaniju. Slavni nizozemski trener naglasio je kako će se navijači itekako iznenaditi kada stvar bude riješena.

“Iznenađenje za navijače? Da, biti će to iznenađenje. U procesu smo dovođenja napadača”, kazao je Van Gaal, piše Daily Star.

Van Gaal je dosta tajnovit kada je riječ o pojačanju.

“Ne, to nije napadač o kojem mediji posljednjih dana naveliko pišu. Morati ćete malo pričekati i vidjeti o kome se radi. Period za transfere otvoren je do 2. rujna, ima još dosta vremena do tada”, jasan je slavni Nizozemac.

 

Povratak na Net.hr