U LOVU NA GLAVNI TURNIR: / Vekić pobijedila, Martić i Mrdeža izgubile

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatska tenisačica Donna Vekić prošla je prvu prepreku u kvalifikacijama Wimbledona, dok su Petra Martić i Tereza Mrdeža u utorak poražene u prvom kolu.

23.6.2015.
19:16
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Vekić je sa 7-6 (3), 6-2 nadigrala Japanku Misu Eguchi, 141. na pojedinačnoj WTA ljestvici. Osječanka će u 2. kolu igrati protiv iskusne 30-godišnje Čehinje Petre Četkovske. Za ulaz u glavni turnir potrebno je ostvariti tri pobjede.

Nažalost, Petra Martić i Tereza Mrdeža više nisu u mogućnosti kvalificirati se za glavni ždrijeb. Od Martić je bolja bila Tajvanka Su-Wei Hsieh pobijedivši je sa 6-3, 7-6 (8). Dućanka je propustila set-loptu u tie-breaku druge dionice dvoboja. Kineskinja Fangzhou Liu sa 7-6 (5), 6-3 nadigrala je Terezu Mrdežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kvalifikacijskom turniru tenisača Ivan Dodig ostao je jedini hrvatski predstavnik, nakon što je u ponedjeljak u 1. kolu sa 6-3, 6-2 nadigrao Amerikanca Jareda Donaldsona. U srijedu će mu suparnik u 2. kolu biti mladi Rus Andrej Rubljev. Antu Pavića je u 1. kolu nadigrao Nizozemac Thiemo De Bakker sa 6-4, 7-6 (3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo