U KRALJEVSKOM KLUBU RADE MJESTA ZA NOVA POJAČANJA? / Real Madrid poslao 'japanskog Messija' na posudbu

Image

Puno promjena u Realu za novu sezonu

21.8.2019.
17:20
VOYO logo

Osamnaestogodišnji japanski nogometaš Takefusa Kubo ovog je ljeta potpisao za Real Madrid, odradio pripreme s Kraljevskim klubom, a sada bi mogao otići iz kluba.

Veća minutaža

Image
Foto: Profimedia, Alamy
Image
Foto: Profimedia, Alamy

Takefusa Kubo

Kako javlja Mundo Deportivo, Kubo će sljedeću sezonu provesti na posudbi u drugom španjolskom prvoligašu Mallorci gdje će zasigurno imati veću minutažu no što bi imao u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, španjolski mediji vjeruju kako će Kubo otići na posudbu kako bi napravio mjesta za novo zvučno pojačanje u Kraljevskom klubu. A oi kome bi se moglo raditi, Španjolci ne navode.

iječ je, inače, o nekadašnjem učeniku čuvene Barcelonine škole La Masije. Tamo je proveo četiri godine prije nego što 2015. napustio klub nakon što je kažnjen zbog potpisivanja maloljetnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japanski Messi

Nakon toga ovaj napadač, nadimka ‘japanski Messi’, potpisao je za Tokio. Početkom mjeseca postao je punoljetan što mu je omogućilo povratak u Europu.

Mladi japanski reprezentativac bio je na radaru brojnih velikih klubova poput PSG-a i Manchester Uniteda. Međutim, odlučio je karijeru nastaviti u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo