U INTERU ZAVRŠILA IZOLACIJA ZBOG KORONAVIRUSA: / Brozović zbog potresa u Zagrebu prvi napustio Italiju

Image
Foto: Profimedia

Hrvatskog veznjaka sada i u Hrvatskoj očekuje samoizolacija jer dolazi iz zemlje iz koje se nakon ulaska u Hrvatsku mora u samoizolaciju na 14 dana

23.3.2020.
21:41
Profimedia
VOYO logo

Talijanski nogometni velikan Inter okončao je petnaestodnevnu izolaciju koja je započela nakon pozitivnog nalaza Juventusovog igrača Danielea Ruganija i niti jedan igrač nije pokazao simptome povezane s koronavirusom.

Dio igrača sada se želi priključiti svojim obiteljima u inozemstvu, a prvi koji je napustio Italiju je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, objavila je talijanska agencija ANSA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Epic Brozo" je zatražio od kluba da ga puste u Hrvatsku kako bi se priključio obitelji nakon što je serija potresa uzdrmala Zagreb. Zanimljivo, hrvatskog veznjaka sada i u Hrvatskoj očekuje samoizolacija jer dolazi iz zemlje iz koje se nakon ulaska u Hrvatsku mora u samoizolaciju na 14 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgađaju se treninzi

Očekuje se kako će i Romel Lukaku napustiti 'čizmu' kako bi se priključio svojoj obitelji u Belgiji od kojih je odvojen već tjednima.

Nakon zatvaranja hotela u kojem je odsjeo, Danac Christian Eriksen se preselio u Interov trening kamp "Angelo Moratti Sports Centre".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak treninga je zakazan za 25. ožujka, no iz kluba su najavili kako će odgoditi okupljanje.

'Učimo od Kineza'

Suradnici trenera Antonia Contea u stalnom su kontaktu s igračima ukazujući im na vježbe i aktivnosti koje moraju provoditi kako bi koliko toliko održali tjelesnu kondiciju, a iz kluba im na kućne adrese stižu ručkovi i večere kako bi imali uravnoteženu prehranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolac Borja Valero je otkrio kako trenira u vrtu.

"Najvažnije je da ostanemo u svojim domovima. Ljudi izlaze na balkon, pjevaju i traže malo nade. Ostajemo kod kuće, učimo i od Kineza koji su došli ovamo u Milan kako bismo se što prije mogli vratiti životu kakav smo imali prije," istaknuo je španjolski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo